En nu eerlijk!

Eerlijke gesprekken over hoe mensen gekomen zijn waar ze zijn, wat ze hebben overwonnen, over geluk en succes, maar vooral over waar het over gaat. Geen gescripte gesprekken, geen interviews. Gesprekken over het leven. Met gewone mensen als jij en ik.

Je vindt de gesprekken op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcast en SoundCloud en kunt ze ook bekijken op YouTube. Abonneer je op het kanaal ‘Bij Oeben’ en mis geen aflevering. Elke vrijdag komt er een nieuwe online.

Wil je een mail ontvangen als er een nieuwe podcast of blog online staat? Laat je mailadres hier achter.

Laat je me weten wat je er van vindt? Zou ik leuk vinden.

Veel luister- of kijkplezier!

In mijn podcast wil ik de komende tijd mensen gaan uitnodigen die op een andere manier naar dingen kijken om met hen daarover in gesprek te gaan. Omdat ik het allemaal wil begrijpen. Ik ben op zoek naar Het Antwoord. Al weet ik nog niet precies op welke vraag. Daarvoor wil ik mijn perspectief verbreden. Fans van de law of attraction, aanhangers van non-dualiteit, experts op het gebied van mindfulness, afgestudeerde psychologen, pessimisten, yogadocenten, noem maar op. Ben jij of ken jij iemand waarmee ik eens in gesprek zou moeten, laat het me dan weten!

Wil jij eerlijke gesprekken met mensen uit jouw organisatie vastleggen voor je employer branding? Laten horen wat wél kan en hoe mensen gekomen zijn waar ze nu zijn? Dat kan! Neem contact met me op. Dan gaan we een gesprek of een serie opnemen!

Laatste aflevering op Spotify:

Playlist ‘En nu eerlijk!’ op YouTube:

De podcast op Apple Podcasts:

De playlist ‘En nu eerlijk!’ op SoundCloud: