Als patroon in teamactivatie en persoonlijk leiderschap activeer, inspireer en ontwikkel ik teams en mensen. Ik ontwikkel trainingen, workshops, webinars en programma’s. Na mijn interventies zijn de deelnemers geactiveerd en geïnspireerd en staan zij in de ontwikkelstand.

1 De Patroon

Ik ben de patroon. De voorman. De duwer. De trekker. De leider. De beschermer van de troepen. En van de leiding. Ik activeer. Ik zorg dat er wat gebeurt. En dat ga je merken.

2 De Patroon

Ik ben de patroon. Met lading. Met projectiel. Ik ga door de organisatie. Ik schud op. Ik schud wakker. Confronterend. Spiegelend. Op zoek naar verbetering. Naar wat de verandering tegenhoudt. Ik verbind. Ik verzamel. Ik organiseer. Ik regel. En dat heeft effect.

3 Het Patroon

Ik doorbreek het patroon. De manier waarop het altijd gedaan werd. Ik ga buiten de lijntjes. Buiten bestaande patronen.
Ik ontdek het patroon. De bestaande werkwijze. Waar het mis gaat.
Ik creëer het patroon. Het nieuwe patroon. Gebruikmakend van bestaande patronen binnen en buiten de organisatie. Ik creëer verhalen. Die inspireren. Samengesteld uit bestaande verhalen.

Ik leid organisaties naar een nieuw patroon van verandering. Naar een nieuw denkpatroon. Naar elke dag een beetje beter worden.

Meer over mij op de pagina Over mij.