Er is maar één persoon ter wereld die er voor kan zorgen dat jij je doelen behaalt. Eén persoon die jou gelukkig en succesvol kan maken.

Op 21 maart start de lente. Een mooi moment om een dag stil te staan en een nieuwe stap te zetten. Daarom geef ik op die dag weer een open training ‘En nu jij!’ in regio Amersfoort.

‘Geluk’ en ‘succes’ zijn woorden die voor iedereen een andere betekenis hebben. Maar wat is het? En waarom is het zo ongrijpbaar? Wat betekent het voor jou? En is het eigenlijk wel zo ongrijpbaar? Zijn ‘geluk’ en ‘succes’ ongrijpbaar en overkomt het je, of is de praktijk toch anders?

In deze training sta je een dag stil om je eerste stap te zetten. Je gaat jezelf de volgende vragen stellen:

  • Waar sta ik nu?
  • Waar wil ik heen?
  • Hoe kom ik daar dan?
  • Wat houdt me tegen?

Je krijgt praktische tips, definities en modellen. Aan de hand van een zeer praktisch stappenplan gaan we met elkaar aan de slag. Aan het eind van deze bijzondere training weet je beter wat je wil en hoe je daar dichterbij kunt komen. Bovendien heb je de eerste stappen al gezet en heb je ervaren dat je tot meer in staat bent dan je dacht.

Kosten: € 199* inclusief BTW, inclusief koffie/thee/water, lunch en een exemplaar van het boek ‘En nu jij!’.

Meer info of meteen inschrijven? Vul onderstaand formulier in!

 

  • Het genoemde bedrag is een richtprijs. Na de training krijg je net als alle voorgaande edities een blanco factuur waarop je zelf een bedrag mag invullen. Je bepaalt dus zelf wat je voor de training betaalt!