Dat ook jouw organisatie constant in beweging moet zijn wist je al. Wendbaarheid, proactief reageren op marktontwikkelingen, de concurrentie voorblijven, het moet allemaal. Toenemende regeldruk, digitalisering, flexibilisering van de arbeidsmarkt, je leest erover en je realiseert dat het ook op jouw organisatie betrekking heeft. Je hebt misschien het gevoel dat je er alleen voor staat. Of dat het onbegonnen werk is. De organisatie is ergens vastgelopen en zit vast op een niveau van middelmatigheid, van telkens hetzelfde doen als gisteren. Je weet als directeur, manager of HR zijnde dat dat niet genoeg is. Maar wat dan wel? Er moet zoveel gebeuren. Er lijkt magie aan te pas moeten komen om succesvol te kunnen zijn in de huidige markt.
Beweging is belangrijker dan ooit. Stilstand betekent niet alleen achteruitgang, maar zelfs ondergang. Je mensen moeten gaan bewegen. Het vuur moet terug in de organisatie. Als je personeel in beweging komt beweegt je organisatie. Met mensen die meer durven en gaan leren en experimenteren worden belemmeringen doorbroken en wordt de organisatie proactief.

Deelnemers van mijn training ‘En nu jij’ komen erachter wat hen tegenhoudt de juiste dingen te doen. Ze worden ‘aan’ gezet en komen in beweging. Deze beweging brengen ze mee naar je organisatie. Met een frisse mindset en inzicht in hun remmingen zijn zij in staat hun doelen om te zetten in actie. Dit ‘infecteert’ ook de omgeving. Collega’s in de buurt zullen de positieve blik overnemen en ook een stapje zetten. De toegevoegde waarde gaat dus verder dan die ene deelnemer.