Na het succes van mijn eerste boek ‘En nu jij!’ heb ik in september 2018 als vervolg ‘En nu echt!’ uitgebracht. Deze opvolger is precies wat je nodig hebt als je in beweging wil blijven. Lees hier over de lancering van dit boek.

Waarom doen we niet gewoon de dingen die we willen doen? Ik wilde het begrijpen om er wat aan te kunnen doen. Want als je weet hoe dit werkt kan je stappen zetten die je verder brengen in de richting van jouw doelen. En als ik het kan, kan jij dat ook.
Graag deel ik in heldere taal wat ik heb ontdekt. Je dagelijkse gedrag wordt bepaald door onbewuste processen in je brein. Deze zijn logisch uit te leggen. Psychologisch, biologisch en neurologisch. Dan vertel ik je wat je kunt doen om ondanks je rare mensenbrein toch vooruit te komen. Tips, trucs, methodieken, principes en werkwijzen die je concreet helpen je gedrag te veranderen.

‘En nu echt!’ is hier te bestellen als paperback, of bij de webwinkel bij jou in de buurt (bol.com, managementboek, etc). ISBN 9789463676090. Of bestel ‘m in mijn shop, dan krijg je van mij een gesigneerd exemplaar thuisgestuurd.

Hier vind je alle blogs die onderdeel zijn van ‘En nu echt!’.