Wil je meer inzicht in jouw groeipotentieel op het gebied van persoonlijk leiderschap? Doe dan nu de ‘En nu jij! zelfscan’! Aan de hand van de 13 focusgebieden uit mijn ‘En nu jij!’-aanpak vul je een vragenlijst in en krijg je een beeld van waar voor jou het groeipotentieel ligt op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling. Hoe hoger je score, hoe meer jij je op dat onderdeel kunt ontwikkelen. De uitslag wordt gepresenteerd in een spindiagram. Daarnaast krijg je een mail met daarin een op maat rapport en uitleg van jouw groeipotentieel.

Opzet

De scan bestaat uit 45 stellingen waar je door middel van een zevenpuntsschaal kunt aangeven in hoeverre je vindt dat deze stelling betrekking heeft op jou. Het spindiagram kan je via de print-knop uitprinten of opslaan (pdf).

Aanpak

Deze aanpak is ontstaan uit de tientallen trainingen en workshops die ik gaf en de boeken die ik schreef over persoonlijk leiderschap en gedrag: ‘En nu jij!’ (2016) en ‘En nu echt!’ (2018).
Naast inzicht in je groeipotentieel krijg je op basis van je antwoorden een score die aangeeft of het programma ‘En nu online!’ bij jou zou passen. Ondanks dat er veel aandacht besteed is aan dit programma is het niet voor iedereen de beste oplossing om met jouw ontwikkelvraag aan de slag te gaan. Je kunt aangeven of je graag wil dat er contact met je opgenomen wordt over de uitslag, om het resultaat te bespreken.