In dit online ontwikkelprogramma volg je online masterclasses en daag ik je uit met een wekelijkse challenge. Iedere week lees je een paar hoofdstukken uit mijn boeken. Daarnaast hebben we op 1-op-1 coachcalls waarin we reflecteren op de opdrachten en je voortgang. Na het programma begrijp je hoe je gedrag werkt en ben je in staat dit te veranderen om zo te komen waar je wil zijn.

Het programma:

➢ 90 dagen focus op je ontwikkeling
➢ De content blijft tot een jaar na je start beschikbaar
➢ De boeken ‘En nu jij!‘ en ‘En nu echt! (twv € 40,-)

➢ 13 online masterclasses
➢ 13 leesopdrachten uit de boeken
➢ 13 weekchallenges
     Lees hier meer over de 13 modules
➢ Online 1-op-1 coachingssessies

Waarom 90 dagen?

Uit onderzoek is gebleken dat gedrag pas duurzaam verandert als je er 90 dagen aan werkt. Ook blijkt dat het erg lastig is stappen te zetten zonder hulp van buitenaf. We zijn er nu eenmaal erg goed in onszelf te saboteren. We hebben angsten en twijfels en worden continu verleid de makkelijke weg te kiezen.

Daarom dit programma. Ik geef je 13 weken lang alles wat ik heb en zet je aan om in actie te komen. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe masterclass en krijg je de nieuwe leesopdracht en weekchallenge.


Schrijf je in!

Je kunt op ieder moment starten. Met niet goed geld terug-garantie. Zonder uitleg, zonder vragen.

Wel of niet dit programma?

✓ Je wil weten wat je nou echt wil
✓ Je maakt geen heldere keuzes
✓ Je wel verder wil, maar komt niet verder
✓ Je laat je tegenhouden door je angsten
✓ Je bent klaar met plannen maken, en wil in actie komen
✓ Je wil je gedrag veranderen

✘ Je denkt dat ik jou alle antwoorden ga geven
✘ Je zoekt alleen tooltjes
✘ Je denkt dat ik magische krachten bezit
✘ Je wil geen verantwoordelijkheid nemen
✘ Je hebt geen zin om werkelijk aan de slag te gaan
✘ Je wil eigenlijk niet verder komen

FAQ!

Q: Hoeveel tijd kost het programma?

A: Het programma kost je ongeveer een à twee uur per week.

Q: Op welke dag moet ik de opdrachten doen?

A: Je bepaalt zelf wanneer in de week je tijd vrij maakt om aan de slag te gaan. Elke week wordt er een nieuwe module vrijgegeven.
De coachingssessies spreken we samen af.

Q: Moet ik alle opdrachten doen?

A: Natuurlijk zal de ene opdracht je meer aanspreken dan de andere. Tegelijkertijd is het de vraag welk stemmetje in je hoofd dat zegt. Juist als het een beetje schuurt, bereik je het meest.

Q: Moet ik beide boeken lezen?

A: Elke week krijg je een leesopdracht van een of enkele hoofdstukken uit de boeken. Je leest beide boeken dus in 90 dagen uit. Dat is nog geen vijf bladzijden per dag. Maar het is jouw programma. Het is jouw ontwikkeling. In de videolessen, de overige content en in de online sessies ga ik ook al veel met je delen. De keuze is aan jou wat je er uit haalt.

Q: Moet ik de opdrachten ook werkelijk in die week doen?

A: Ik hou sowieso niet van moeten. Nogmaals: het gaat erom dat jij er zoveel mogelijk uit haalt en dat jij verder komt.
In principe wordt elke week een nieuwe module beschikbaar gesteld. Alle content blijft tot een jaar na de start van het programma beschikbaar, dus je kunt alles terugkijken of de opdrachten op een ander moment doen. Ik heb natuurlijk nagedacht over de opbouw van het programma. Maar het is geen probleem om ergens wat te schuiven.
In de praktijk heeft nog niet een deelnemer het programma in 13 weken met een module per week gevolgd. Het programma is een houvast, geen doel op zich. We kijken samen waar we moeten vertragen, kunnen versnellen, of delen overslaan.

Q: Ik heb de boeken al. Krijg ik nu korting?

A: Natuurlijk. Of je geeft de boeken weg aan iemand die dat goed kan gebruiken. Vermeld het in de opmerkingen, dan gaan we wat regelen.

Q: Kan ik de kosten van dit programma als studiekosten aftrekken bij mijn belastingaangifte?

A: Waarschijnlijk wel! Hier lees je hoe het precies zit, maar het komt er op neer dat je de kosten (inclusief BTW) boven € 250,- kunt aftrekken en van dat deel dus 30 tot 50% terug kunt krijgen! Volg daarvoor de volgende stappen:

  • Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.
  • Er is een drempel van € 250,- inclusief btw (Let op: de kosten zijn alleen aftrekbaar als ze betaald zijn in het jaar waarover de aangifte wordt gedaan. Het is dus belangrijk de factuur in één belastingjaar te betalen, anders wordt er twee keer rekening gehouden met de drempel. Reiskosten zijn niet aftrekbaar.  Kijk hier voor de details.)
  • Het resterende bedrag (inclusief btw) wordt afgetrokken van je inkomen, dus kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting. Weer een reden minder om niet aan de slag te gaan.

Q: Wie is Frank Oeben?

A: Hoi! Ik ben Frank, geboren in 1979, vader van twee kinderen en enthousiast muzikant. Ik vind persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en organisatieontwikkeling fascinerend en heb daar mijn beroep van mogen maken. Ik ben naast vader, vriend en muzikant dan ook trainer, coach, spreker, schrijver, consultant en manager. Meer over mij lees je hier.