In dit online ontwikkelprogramma volg je online masterclasses en daag ik je uit met een wekelijkse challenge. Iedere week lees je een paar hoofdstukken uit mijn boeken. Daarnaast hebben we op 1-op-1 coachcalls waarin we reflecteren op de opdrachten en je voortgang. Na het programma begrijp je hoe je gedrag werkt en ben je in staat dit te veranderen om zo te komen waar je wil zijn.

Het programma:

 

➢ 90 dagen focus op je ontwikkeling
➢ De content blijft tot een jaar na je start beschikbaar
➢ Leesopdrachten uit de boeken* ‘En nu jij!‘ en ‘En nu echt!

 

➢ 13 online masterclasses
➢ 13 leesopdrachten uit de boeken
➢ 13 weekchallenges
     Lees hier meer over de 13 modules
➢ Online 1-op-1 coachingssessies*

Waarom 90 dagen?

Uit onderzoek is gebleken dat gedrag pas duurzaam verandert als je er 90 dagen aan werkt. Ook blijkt dat het erg lastig is stappen te zetten zonder hulp van buitenaf. We zijn er nu eenmaal erg goed in onszelf te saboteren. We hebben angsten en twijfels en worden continu verleid de makkelijke weg te kiezen.

Daarom dit programma. Ik geef je 13 weken lang alles wat ik heb en zet je aan om in actie te komen. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe masterclass en krijg je de nieuwe leesopdracht en weekchallenge.


Gratis* de modules volgen!

Ik gun iedereen dit programma. Het programma staat klaar en ik wil dat zoveel mensen hier gebruik van kunnen maken. Geen ‘catch’, geen verplichtingen. Mijn geld verdien ik met opdrachten bij bedrijven. Maak een account aan en volg de 13 modules!

Begeleiding nodig?

Sparren en de voortgang bespreken kan je met iedereen doen. Een goede vriend, je partner of je buurvrouw. Natuurlijk help ik je ook graag. Het programma is zo opgezet dat je elke week een challenge uitvoert, waarmee je jezelf in beweging houdt. Loop je vast of wil je een extra challenge, neem dan contact met me op, dan plannen we een online coachgesprek à € 95,-.

Wel of niet dit programma?

✓ Je wil weten wat je nou echt wil
✓ Je maakt geen heldere keuzes
✓ Je wel verder wil, maar komt niet verder
✓ Je laat je tegenhouden door je angsten
✓ Je bent klaar met plannen maken, en wil in actie komen
✓ Je wil je gedrag veranderen

✘ Je denkt dat ik jou alle antwoorden ga geven
✘ Je zoekt alleen tooltjes
✘ Je denkt dat ik magische krachten bezit
✘ Je wil geen verantwoordelijkheid nemen
✘ Je hebt geen zin om werkelijk aan de slag te gaan
✘ Je wil eigenlijk niet verder komen

* de modules volg je gratis. De boeken en eventuele coachingsessies zijn niet inbegrepen.

FAQ!

Q: Hoeveel tijd kost het programma?

A: Het programma kost je ongeveer een à twee uur per week.

Q: Op welke dag moet ik de opdrachten doen?

A: Je bepaalt zelf wanneer in de week je tijd vrij maakt om aan de slag te gaan. De coachingsessies spreken we samen af.

Q: Moet ik alle opdrachten doen?

A: Natuurlijk zal de ene opdracht je meer aanspreken dan de andere. Tegelijkertijd is het de vraag welk stemmetje in je hoofd dat zegt. Juist als het een beetje schuurt, bereik je het meest.

Q: Moet ik beide boeken* lezen?

A: Elke week krijg je een leesopdracht van een of enkele hoofdstukken uit de boeken. Je leest beide boeken dus in 90 dagen uit. Dat is nog geen vijf bladzijden per dag. Maar het is jouw programma. Het is jouw ontwikkeling. In de videolessen, de overige content en in de online sessies ga ik ook al veel met je delen. De keuze is aan jou wat je er uit haalt.

Q: Moet ik de opdrachten ook werkelijk in die week doen?

A: Ik hou sowieso niet van moeten. Nogmaals: het gaat erom dat jij er zoveel mogelijk uit haalt en dat jij verder komt. Ik heb natuurlijk nagedacht over de opbouw van het programma. Maar het is geen probleem om ergens wat te schuiven.
In de praktijk heeft nog niet een deelnemer het programma in 13 weken met een module per week gevolgd. Het programma is een houvast, geen doel op zich. We kijken samen waar we moeten vertragen, kunnen versnellen, of delen overslaan.

Q: Wie is Frank Oeben?

A: Hoi! Ik ben Frank, geboren in 1979, vader van twee kinderen en enthousiast muzikant. Ik vind persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en organisatieontwikkeling fascinerend en heb daar mijn beroep van mogen maken. Ik ben naast vader, vriend en muzikant dan ook trainer, coach, spreker, schrijver, consultant en manager. Meer over mij lees je hier.