Wil jij ook:

✓ Ontdekken wat je nou echt wil?
✓ Weten wat je tegenhoudt om de stappen te zetten die jij wil zetten?
✓ Meer werkplezier en meer geluk?
✓ Meer inzicht krijgen in hoe je jezelf saboteert?
✓ Je gedrag duurzaam veranderen?
✓ Je doelen bereiken?

Dan wil jij:

✓ Elke week een masterclass vol inspiratie en tips
✓ Elke week uitgedaagd worden met een challenge
✓ Oefenen met nieuw gedrag om zo dichter in de buurt te komen bij waar je wil zijn
✓ Leesopdrachten en bonusmateriaal
✓ Online coachingssessies (Premium)
✓ En dat allemaal in je eigen online leeromgeving

Een methode die werkt

De afgelopen vijf jaar heb ik gebouwd aan een methode die werkt. De basis heb ik vastgelegd in mijn twee boeken ‘En nu jij!’ en ‘En nu echt!‘ Om maximaal resultaat te halen uit de 1-op-1 gesprekken heb ik al mijn inzichten en kennis vertaald naar modules die je kunt volgen op een moment dat het jou uitkomt. Vanuit de coachtrajecten die ik deed merkte ik dat mezelf aan het herhalen was. Dat is zonde van de tijd, daarom heb ik video’s opgenomen waarin ik je meeneem in theorie en inzichten en geef ik je iedere week een challenge om dit om te zetten naar concrete actie voor jou. Zo kunnen we de dure 1-op-1 tijd gebruiken om te reflecteren op basis van de opdrachten.

In het online ontwikkelprogramma volg je online masterclasses en daag ik je uit met een wekelijkse challenge. Iedere week lees je een paar hoofdstukken uit mijn boeken. Daarnaast hebben we op 1-op-1 coachcalls waarin we reflecteren op de opdrachten en je voortgang. Na het programma begrijp je hoe je gedrag werkt en ben je in staat dit te veranderen om zo te komen waar je wil zijn.

Bekijk alvast de introductie van de eerste module


Focus, inspiratie en actie!

Iedere week een online masterclass, een weekchallenge en een leesopdracht.

In dit programma heb ik het beste gebundeld uit alle kennis en ervaring die ik heb opgebouwd in 100 workshops en trainingen, 300 blogs, vier boeken en 20 jaar werkervaring.


“Compleet programma op daadwerkelijk en actief je doel te bereiken. Persoonlijke aandacht en concrete ondersteuning met aandacht voor persoonlijke situatie en noodzaak.” – Harald Schoonbeek

Wat wil je weten?

Graag bespreek ik met je op welke manier dit programma jou kan helpen. En ik beantwoord natuurlijk graag al je vragen. Stel ze via mail of het contactformulier en ik neem contact met je op.


Doe de zelfscan!

Wil je meer inzicht krijgen in jouw groeipotentieel op het gebied van persoonlijk leiderschap, aan de hand van de 13 focusgebieden uit de ‘En nu actie!’-aanpak? Doe dan de zelfscan. Na het invullen van de vragenlijst krijg je een email met daarin je resultaat. De uitslag geeft een beeld van waar voor jou het groeipotentieel ligt op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling. Hoe hoger je score, hoe meer jij je op dat onderdeel kunt ontwikkelen. 
Ook krijg je op basis van je antwoorden een score die aangeeft of het programma ‘En nu online!’ bij jou zou passen.

Het programma:

➢ 90 dagen focus op je ontwikkeling
➢ De content blijft tot een jaar na je start beschikbaar
➢ De boeken ‘En nu jij!‘ en ‘En nu echt! (twv € 40,-)

➢ 13 online masterclasses
➢ 13 leesopdrachten uit de boeken
➢ 13 weekchallenges
     Lees hier meer over de 13 modules
➢ Online 1-op-1 coachingssessies


“Je hebt me aan het denken gezet en geholpen met bewustwording en actie ondernemen. Of juist geen actie te ondernemen door te realiseren wat ik al heb.” – Feddo Soeterik

Waarom 90 dagen?

Uit onderzoek is gebleken dat gedrag pas duurzaam verandert als je er 90 dagen aan werkt. Ook blijkt dat het erg lastig is stappen te zetten zonder hulp van buitenaf. We zijn er nu eenmaal erg goed in onszelf te saboteren. We hebben angsten en twijfels en worden continu verleid de makkelijke weg te kiezen.

Daarom dit programma. Ik geef je 13 weken lang alles wat ik heb en zet je aan om in actie te komen. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe masterclass en krijg je de nieuwe leesopdracht en weekchallenge.


Dit programma is voor jou als:

– Je wil weten wat je nou echt wil
– Je geen heldere keuzes maakt
– Je wel verder wil, maar niet verder komt
– Je wel droomt, maar niet beweegt
– Je je tegen laat houden door je angsten
– Je klaar bent met plannen maken, maar in actie wil komen
– Je je gedrag wil veranderen
– Je echt met jezelf aan de slag wil


Dit programma is niks voor jou als:

✘ Je denkt dat ik jou alle antwoorden ga geven
✘ Je alleen tooltjes zoekt
✘ Je denkt dat ik magische krachten bezit
✘ Je geen verantwoordelijkheid wil nemen
✘ Je geen zin hebt om werkelijk aan de slag te gaan
✘ Je eigenlijk niet verder wil komen


Schrijf je in!

Je kunt iedere week starten. Met niet goed geld terug-garantie. Zonder uitleg, zonder vragen.

Let op! de kosten van dit programma kan je, onder voorwaarden, aftrekken bij je belastingaangifte. Lees er hier meer over!

Meer weten? Stuur me een mailtje, of lees de FAQ onderaan de pagina. Maar denk niet te lang na, want de stemmetjes in je hoofd doen nu al hun best om je te weerhouden van het zetten van de juiste stap.


Wat anderen zeggen

“De afgelopen maanden heb ik met veel plezier de 13-weken online training/masterclasses En nu Online! gevolgd bij Frank. Door de korte lijntjes die ik met Frank als coach had was het contact optimaal en kreeg ik ook gelijk fijne feedback op de momenten dat ik het nodig had. Dankzij Frank en zijn training heb ik op persoonlijk én professioneel gebied mooie stappen gemaakt. Ik beveel Frank dan ook als coach zeker aan als je iemand zoekt die jou met zijn training in kan laten zien hoe je, door jezelf een eerlijke spiegel voor te houden, mooie stappen kan maken.”
– Brenda van der Holst

“Frank zet je tot denken aan, stimuleert je om uit je comfortzone te stappen, geeft talloze relevante voorbeelden en leert je, met de juiste kritische vragen, nog beter naar jezelf te laten kijken en te achterhalen waar je echt blij van wordt, energie van krijgt en erachter te komen waar je goed in bent.”
– Wendy de Rooij

“Ik heb een training bij Frank gevolgd. Met humor, kennis van zaken en een scherp luisterend oor wist hij mijzelf en de rest van de groep mee te nemen in de zoektocht naar geluk. Naar mijn overtuiging heeft hij met deze (door hemzelf ontwikkelde) training een deel van de groep daadwerkelijk op een andere levenskoers gestuurd. De koers die ze ‘eigenlijk’ al wilden volgen, maar werden tegengehouden door belemmerende overtuigingen. Tijdens de training wist Frank deze vakkundig en oprecht tot de juiste proporties terug te brengen waardoor men ter plekke de eerste stap durfde te zetten. Kortom, ik beveel Frank zijn training van harte aan.”
– Arno Broere

“Frank bruist van de energie en ideeën. Hij is uitermate gedreven om mensen te coachen en een spiegel voor te houden en messcherp door te vragen tot de roze wolk in zicht is. Om daarna te inspireren die wolk te laten oplossen in stralend weer met een routekaart daar naartoe. Belezen met veel kennis over persoonlijke ontwikkeling, drijfveren en succes met passie. Durven, dromen, doen Bij Oeben.”
– Emile Baltussen

“Frank geeft training met plezier, op een hele eigen wijze en vanuit eigen ervaringen en overtuiging. Dat maakt het heel verfrissend. Er zijn maar weinig trainingen waarbij bij mij meerdere lessen blijven hangen, waaraan ik regelmatig terugdenk en waardoor ik ook wezenlijk andere dingen ga doen. Frank geeft dit soort trainingen. Bedankt Frank!”
– Linda Mostert


FAQ!

Q: Hoeveel tijd kost het programma?

A: Het programma kost je ongeveer een à twee uur per week.

Q: Op welke dag moet ik de opdrachten doen?

A: Je bepaalt zelf wanneer in de week je tijd vrij maakt om aan de slag te gaan. Elke week wordt er een nieuwe module vrijgegeven.
De coachingssessies spreken we samen af.

Q: Moet ik alle opdrachten doen?

A: Natuurlijk zal de ene opdracht je meer aanspreken dan de andere. Tegelijkertijd is het de vraag welk stemmetje in je hoofd dat zegt. Juist als het een beetje schuurt, bereik je het meest.

Q: Moet ik beide boeken lezen?

A: Elke week krijg je een leesopdracht van een of enkele hoofdstukken uit de boeken. Je leest beide boeken dus in 90 dagen uit. Dat is nog geen vijf bladzijden per dag. Maar het is jouw programma. Het is jouw ontwikkeling. In de videolessen, de overige content en in de online sessies ga ik ook al veel met je delen. De keuze is aan jou wat je er uit haalt.

Q: Moet ik de opdrachten ook werkelijk in die week doen?

A: Ik hou sowieso niet van moeten. Nogmaals: het gaat erom dat jij er zoveel mogelijk uit haalt en dat jij verder komt.
In principe wordt elke week een nieuwe module beschikbaar gesteld. Alle content blijft tot een jaar na de start van het programma beschikbaar, dus je kunt alles terugkijken of de opdrachten op een ander moment doen. Ik heb natuurlijk nagedacht over de opbouw van het programma. Maar het is geen probleem om ergens wat te schuiven.
In de praktijk heeft nog niet een deelnemer het programma in 13 weken met een module per week gevolgd. Het programma is een houvast, geen doel op zich. We kijken samen waar we moeten vertragen, kunnen versnellen, of delen overslaan.

Q: Ik heb de boeken al. Krijg ik nu korting?

A: Natuurlijk. Of je geeft de boeken weg aan iemand die dat goed kan gebruiken. Vermeld het in de opmerkingen, dan gaan we wat regelen.

Q: Ik ben ondernemer, zijn de prijzen in- of exclusief BTW?

A: Als je particulier bent, betaal ik de BTW voor je. Kan je de BTW aftrekken als ondernemer is de prijs exclusief BTW.

Q: Kan ik de kosten van dit programma als studiekosten aftrekken bij mijn belastingaangifte?

A: Waarschijnlijk wel! Hier lees je hoe het precies zit, maar het komt er op neer dat je de kosten (inclusief BTW) boven € 250,- kunt aftrekken en van dat deel dus 30 tot 50% terug kunt krijgen! Volg daarvoor de volgende stappen:

  • Bij de aangifte inkomstenbelasting voer je de factuur op onder studiekosten.
  • Er is een drempel van € 250,- inclusief btw (Let op: de kosten zijn alleen aftrekbaar als ze betaald zijn in het jaar waarover de aangifte wordt gedaan. Het is dus belangrijk de factuur in één belastingjaar te betalen, anders wordt er twee keer rekening gehouden met de drempel. Reiskosten zijn niet aftrekbaar.  Kijk hier voor de details.)
  • Het resterende bedrag (inclusief btw) wordt afgetrokken van je inkomen, dus kun je 30% tot 50% terugkrijgen bij je aangifte inkomstenbelasting. Weer een reden minder om niet aan de slag te gaan.

Q: Wie is Frank Oeben?

A: Hoi! Ik ben Frank, geboren in 1979, vader van twee kinderen en enthousiast muzikant. Ik vind persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en organisatieontwikkeling fascinerend en heb daar mijn beroep van mogen maken. Ik ben naast vader, vriend en muzikant dan ook trainer, coach, spreker, schrijver, consultant en manager. Meer over mij lees je hier.