Wat wordt jouw volgende stap? Je wil je dromen verwezenlijken. Je leven leuk maken.
Maar wat zijn je dromen? Wat vind je belangrijk? Waar wil je heen? En hoe dan? Hoe kom je in beweging? Hoe doorbreek je je patronen?

Door het concreet maken van je doelen wordt je volgende stap helder. En die volgende stap ga je ook zetten. En nu actie!

Een traject dat bij jou past

Graag bouw ik samen met jou een traject dat aansluit bij jouw vraag, situatie en budget. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Het programma

De afgelopen vijf jaar heb ik gebouwd aan een methode die werkt. De basis heb ik vastgelegd in mijn twee boeken ‘En nu jij!’ en ‘En nu echt!

In het online ontwikkelprogramma volg je online masterclasses en daag ik je uit met een wekelijkse challenge. Iedere week lees je een paar hoofdstukken uit mijn boeken. Daarnaast hebben we op 1-op-1 coachcalls waarin we reflecteren op de opdrachten en je voortgang. Na het programma begrijp je hoe je gedrag werkt en ben je in staat dit te veranderen om zo te komen waar je wil zijn.

Het programma bestaat uit 13 modules:

Doe de zelfscan!

Krijg direct inzicht in jouw groeipotentieel op het gebied van persoonlijk leiderschap met de zelfscan. Na het invullen van de vragenlijst krijg je direct een email met daarin je resultaat.

Lees meer referenties op de ‘Over mij’-pagina.

Een voorproefje

Wil je alvast digitaal bladeren in het boek ‘En nu jij!’? Schrijf je dan in voor mijn update via deze link. Of bekijk hier alvast de introductievideo. Wil je mij beter leren kennen, kijk of luister dan een van mijn podcasts.

Zal ik je bellen?

Graag bespreek ik met je waar jij behoefte aan hebt. Welke legoblokjes passen bij jouw vraag, situatie en budget? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.