Wat wordt jouw volgende stap? Je wil je dromen verwezenlijken. Je leven leuk maken.
Maar wat zijn je dromen? Wat vind je belangrijk? Waar wil je heen? En hoe dan? Hoe kom je in beweging? Hoe doorbreek je je patronen?

Door het concreet maken van je doelen wordt je volgende stap helder. En die volgende stap ga je ook zetten. En nu actie!

Coaching en trainingen

Wil je 1-op-1 aan de slag of in een groep? Ik bied je de keuze uit een online coachprogramma met 1-op-1 coachcalls en ik organiseer groepstrainingen (de training ‘En nu jij!’ en de training ‘Jouw Agile Leiderschap Canvas’). Incompany workshops en trainingen zijn ook mogelijk.

Eerst actieve stilstand, dan gerichte beweging

De focus in mijn begeleiding ligt op actie. Ik help je tot concrete antwoorden te komen en deze om te zetten in concrete beweging. Door actief te reflecteren op je dromen, je doelen en je gedrag kom je tot inzichten die je kunt vertalen naar actiepunten. En daar blijft het niet bij. Je gaat het ook echt doen!

Lees meer referenties op de ‘Over mij’-pagina.

Doe de zelfscan!

Krijg direct inzicht in jouw groeipotentieel op het gebied van persoonlijk leiderschap met de zelfscan. Na het invullen van de vragenlijst krijg je direct een email met daarin je resultaat.

Direct starten

Twijfel je nog?

Twijfel je en heb je vragen? Stel ze via mail of het contactformulier en ik neem contact met je op.