Eerst actieve stilstand, dan gerichte beweging

De focus in mijn begeleiding ligt op actie. Ik help je tot antwoorden te komen en deze om te zetten in concrete beweging. Door actief te reflecteren op je dromen, je doelen en je gedrag kom je tot inzichten die je kunt vertalen naar actiepunten. En daar blijft het niet bij. Je gaat het ook echt doen!

Wil je 1-op-1 aan de slag of in een groep? Ik bied je de keuze uit een online coachprogramma met 1-op-1 coachcalls en ik organiseer groepstrainingen. Incompany workshops en trainingen zijn ook mogelijk.

Gratis ontwikkelprogramma​

Gratis? Ja, gratis. Ik geef graag al mijn kennis en inzichten weg. In de Coronaperiode nam ik video's op waarin ik al mijn kennis over persoonlijk leiderschap en gedragsverandering deel. In 13 modules volg je deze masterclasses en bij iedere module hoort een challenge. Hier kan je helemaal zelf mee aan de slag. In een handige app die je overal mee naar toe kunt nemen: de Huddle. Maak snel je account aan en start vandaag nog!

Start met het programma
Scherm­afbeelding 2023-10-10 om 00.06.40

Ontwikkelprogramma: En nu jij!

In dit online ontwikkelprogramma volg je gratis online masterclasses en daag ik je uit met een wekelijkse challenge. Iedere week lees je een paar hoofdstukken uit mijn boeken. Daarnaast hebben we op 1-op-1 coachcalls waarin we reflecteren op de opdrachten en je voortgang. Na het programma begrijp je hoe je gedrag werkt en ben je in staat dit te veranderen om zo te komen waar je wil zijn.

Training: Agile leiderschap canvas

We hebben allemaal plannen. En een kast vol zelfhulp- en managementboeken. Maar wat moet je hier nou mee? Het Agile Leiderschap Canvas biedt handvatten om hiermee concreet aan de slag te gaan. Deze training is vooral relevant voor professionals die in een Agile omgeving werken, geconfronteerd worden met een steeds meer Agile werkende omgeving en/of zich graag verder willen ontwikkelen op hun Agile leiderschapsvaardigheden.

Doe de zelfscan

Wil je meer inzicht in jouw groeipotentieel op het gebied van persoonlijk leiderschap? Doe dan nu de ‘En nu jij! zelfscan’! Aan de hand van de 13 focusgebieden uit mijn ‘En nu jij!’-aanpak vul je een vragenlijst in en krijg je een beeld van waar voor jou het groeipotentieel ligt op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling. Hoe hoger je score, hoe meer jij je op dat onderdeel kunt ontwikkelen. De uitslag wordt gepresenteerd in een spindiagram. Daarnaast krijg je een mail met daarin een op maat rapport en uitleg van jouw groeipotentieel.