En nu jij!

Wat wordt jouw volgende stap? Je wil je dromen verwezenlijken. Je leven leuk maken.
Maar wat zijn je dromen? Wat vind je belangrijk? Waar wil je heen? En hoe dan? Hoe kom je in beweging? Hoe doorbreek je je patronen?

Door het concreet maken van je doelen wordt je volgende stap helder. En die volgende stap ga je ook zetten. En nu actie!

Een traject dat bij jou past

Graag bouw ik samen met jou een traject dat aansluit bij jouw vraag, situatie en budget. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.



De afgelopen vijf jaar heb ik gebouwd aan een methode die werkt. De basis heb ik vastgelegd in mijn twee boeken ‘En nu jij!’ en ‘En nu echt!‘ Honderden deelnemers aan mijn trainingen en meer dan 1500 deelnemers aan mijn workshops bij bedrijven gingen je voor.

Online programma

In het online ontwikkelprogramma ‘En nu online!‘ volg je online masterclasses en daag ik je uit met een wekelijkse challenge. Na het programma begrijp je hoe je gedrag werkt en ben je in staat dit te veranderen om zo te komen waar je wil zijn.


Van droom naar doel

Wil je alleen inzicht in je dromen en je doelen en een concreet plan hebben om daar dichter bij in de buurt te komen? Volg dan het verkorte programma ‘Van droom naar doel‘ met daarin:

  • Modules 0 tot en met 3 (van droom naar doel naar doelstelling) van het online programma, inclusief online masterclasses en opdrachten
  • De boeken ‘En nu jij!’ en ‘En nu echt!

Dit progamma duurt vier weken. Deelname vanaf € 225,-, met 1 coachingsgesprek.



Doe de zelfscan!

Krijg direct inzicht in jouw groeipotentieel op het gebied van persoonlijk leiderschap met de zelfscan. Na het invullen van de vragenlijst krijg je direct een email met daarin je resultaat.



Maatwerktraject

Een maatwerk coachingstraject kunnen we opbouwen met losse gesprekken, met onderliggend mijn boeken. Daarbij kunnen we ook gebruik maken van modules uit het online programma.

Een voorproefje

Wil je alvast digitaal bladeren in het boek ‘En nu jij!’? Schrijf je dan in voor mijn update via deze link. Of bekijk hier alvast de eerste introductievideo. Wil je mij beter leren kennen, kijk of luister dan een van mijn podcasts.



Zal ik je bellen?

Graag bespreek ik met je waar jij behoefte aan hebt. Welke legoblokjes passen bij jouw vraag, situatie en budget. Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.


Wat anderen zeggen

“De afgelopen maanden heb ik met veel plezier de 13-weken online training/masterclasses En nu Online! gevolgd bij Frank. Door de korte lijntjes die ik met Frank als coach had was het contact optimaal en kreeg ik ook gelijk fijne feedback op de momenten dat ik het nodig had. Dankzij Frank en zijn training heb ik op persoonlijk én professioneel gebied mooie stappen gemaakt. Ik beveel Frank dan ook als coach zeker aan als je iemand zoekt die jou met zijn training in kan laten zien hoe je, door jezelf een eerlijke spiegel voor te houden, mooie stappen kan maken.”
– Brenda van der Holst

“Frank geeft training met plezier, op een hele eigen wijze en vanuit eigen ervaringen en overtuiging. Dat maakt het heel verfrissend. Er zijn maar weinig trainingen waarbij bij mij meerdere lessen blijven hangen, waaraan ik regelmatig terugdenk en waardoor ik ook wezenlijk andere dingen ga doen. Frank geeft dit soort trainingen. Bedankt Frank!”
– Linda Mostert

“Ik heb een training bij Frank gevolgd. Met humor, kennis van zaken en een scherp luisterend oor wist hij mijzelf en de rest van de groep mee te nemen in de zoektocht naar geluk. Naar mijn overtuiging heeft hij met deze (door hemzelf ontwikkelde) training een deel van de groep daadwerkelijk op een andere levenskoers gestuurd. De koers die ze ‘eigenlijk’ al wilden volgen, maar werden tegengehouden door belemmerende overtuigingen. Tijdens de training wist Frank deze vakkundig en oprecht tot de juiste proporties terug te brengen waardoor men ter plekke de eerste stap durfde te zetten. Kortom, ik beveel Frank zijn training van harte aan.”
– Arno Broere

“Frank zet je tot denken aan, stimuleert je om uit je comfortzone te stappen, geeft talloze relevante voorbeelden en leert je, met de juiste kritische vragen, nog beter naar jezelf te laten kijken en te achterhalen waar je echt blij van wordt, energie van krijgt en erachter te komen waar je goed in bent.”
– Wendy de Rooij

Lees meer referenties op de ‘Over mij’-pagina.