En nu wij!

Hi teammanager! Wil je je team ontwikkelen? Adoptie van een verandering, het uitrollen van de visie, executie van de bedachte strategie? Meer samenwerking? Gebruik maken van elkaars kracht, een hogere efficiency of gewoon meer lol op de werkvloer?

Met mijn En nu actie!-aanpak breng ik het brein op gang zodat jij je realiseert dat jij verder kan komen en gelooft dat je zelf in actie kan komen. De eerste slinger(s) aan het vliegwiel op weg naar een high performance team: een team dat aan continue verandering werkt.

Verandering betekent anders doen. Anders dan gisteren. En dat begint bij een eerste stap vandaag.

Wat heb jij daar aan?

➢ Mensen komen in beweging
➢ Worden gemotiveerd vanuit hun drijfveren
➢ Zij nemen eigenaarschap vanuit eigen verantwoordelijkheid
➢ Ervaren hoe gedragsverandering werkt

Ik breng organisaties in beweging door mensen te activeren, doelen scherp te stellen en problemen op te lossen. Beweging in organisaties is geen project, het is een mindset. Een mindset van dingen elke dag een beetje beter doen. En daarmee beginnen we nu. En nu actie!

Als dingen beter gedaan moeten worden, moeten ze anders dan gisteren. Dingen anders doen vereist een gedragsverandering. Mensen hebben hun eigen paradigma’s, angsten en drijfveren. Hier ga ik mee aan het werk.

Aanpak

Lees hier meer over mijn ACTIE-aanpak.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op via mail of de contactpagina.

Wat anderen zeggen

“Frank heeft voor onze businessunit een workshop gegeven over agile werken en persoonlijk leiderschap. Wij waren enthousiast over hoe hij de nadruk legt op de persoonlijke ruimte die medewerkers kunnen creëren om hun eigen doelen waar te maken. Dat was een aangename interpretatie van agile werken ten opzichte van de focus die er meestal op de meer technische aspecten is. Door het publiek actief aan het werk te zetten met kleine opdrachten tussendoor, weet ik zeker dat het bij iedereen impact had. ”
– Erleyne Brookman

“Frank heeft lef, een enorme drive en durft lastige keuzes te maken. Je kan hem goed in je team hebben vanwege zijn enthousiasme en zijn denken in mogelijkheden.
Frank houdt van het podium. Zijn trainingen en workshops zijn inspirerend en actiegericht waardoor deelnemers altijd direct met het geleerde aan de slag kunnen.”
– Arie van der Priem

“Frank heeft een frisse kijk op organisaties en mensen met bijbehorende ontstane patronen en wellicht blinde vlekken. Vervolgens kan hij op een respectvolle manier en met humor zaken aan de orde stellen. Dat brengt beweging in de mens en de organisatie. Hij staat stevig. Voor groepen en ook online ;-). Teamsessies faciliteren en trainingen (maatwerk) geven doet hij goed!”
– Yara Beerling

“In onze samenwerking heb ik Frank leren kennen als een persoon die een heldere kijk op de zaak heeft, het geheel kan overzien. Hij komt het beste tot zijn recht als hij zich richt op de inhoud. Heeft zeer goede kennis van de organisatie en processen en kan dit samen met zijn gevoel voor humor op een authentieke wijze overbrengen. Dat maakt Frank een collega waar je graag mee samenwerkt. Hij staat open voor feedback en is altijd bereid om te helpen. In zijn manier van werken schuilt ook wat nonchalance wat een verkeerde indruk kan geven. In mijn ogen is Frank erg betrokken en loyaal. Hij gaat voor het beste resultaat, werkt goed samen en kan goed communiceren.”
– Mike Spieker

Lees meer referenties op de ‘Over mij’-pagina.