En nu eerlijk!

Eerlijke gesprekken over hoe mensen gekomen zijn waar ze zijn, wat ze hebben overwonnen, over geluk en succes, maar vooral over waar het over gaat. Geen gescripte gesprekken, geen interviews. Gesprekken over het leven. Met gewone mensen als jij en ik.

Je vindt de gesprekken op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcast en SoundCloud en kunt ze ook bekijken op YouTube. Abonneer je op het kanaal ‘Bij Oeben’ en mis geen aflevering.
Ook vind je op de kanalen enkele liedjes terug die ik schreef, die een link hebben met het thema van de podcast. In de beschrijving vertel ik je over het ontstaan of de boodschap van het liedje.

Wil je een mail ontvangen als er een nieuwe podcast of blog online staat? Laat je mailadres hier achter en ontvang meteen mijn eerste boek ‘En nu jij!‘ als epub en pdf.

Laat je me weten wat je er van vindt? Zou ik leuk vinden. Veel luister- of kijkplezier!

Wil jij eerlijke gesprekken met mensen uit jouw organisatie vastleggen voor je employer branding? Laten horen wat wél kan en hoe mensen gekomen zijn waar ze nu zijn? Dat kan! Neem contact met me op. Dan gaan we een gesprek of een serie opnemen!

Laatste aflevering op Spotify:

Playlist ‘En nu eerlijk!’ op YouTube:

De podcast op Apple Podcasts:

De playlist ‘En nu eerlijk!’ op SoundCloud: