Onder de noemer ‘En nu eerlijk!’ startte ik in de zomer van 2020 met een podcast. Eerlijke gesprekken over hoe mensen gekomen zijn waar ze zijn, wat ze hebben overwonnen, over geluk en succes, maar vooral over waar het over gaat. Geen gescripte gesprekken, geen interviews. Gesprekken over het leven. Met gewone mensen als jij en ik.

Je vindt de gesprekken op SpotifyApple PodcastsPodimo en SoundCloud. De eerste twee seizoenen kun je ook bekijken op Spotify en YouTube.

Wil je een mail ontvangen als er een nieuwe podcast of blog online staat? Schrijf je in voor de update en ontvang meteen mijn eerste boek ‘En nu jij!‘ als epub en pdf.

En nu eerlijk! - het boek

De inzichten uit de podcast verwerkte ik in mijn boek ‘En nu eerlijk!’ Ik vertel langs mijn ervaringen van de laatste vijf jaar wat ik heb geleerd en heb toegepast. Tijdens mijn scheiding belandde ik door een ongeluk op de intensive care in een ziekenhuis in Antwerpen. Terwijl ik revalideerde verloor ik mijn baan en startte de coronapandemie. Het gaat goed, of je leert wat, zeggen ze dan. Ik leerde veel…

En nu eerlijk! - de soundtrack

Niet alleen schreef ik een boek. Ook vertaalde ik de inzichten van de afgelopen jaren naar liedjes. Deze zijn te streamen. Op dit moment ben ik deze opnieuw aan het opnemen. In de loop van 2024 verschijnt er een volledig album.