Vragen stellen, nieuwsgierig zijn, leren, open en eerlijk naar dingen kijken, het eenvoudiger maken, laten draaien om de belangrijke dingen. Dat is wat ik doe.

Als expert in persoonlijk leiderschap en gedragsverandering zet ik mijn energie, kennis en ervaring in om mensen in beweging te brengen, spiegels voor te houden, groepen te activeren en samenwerking leuker en effectiever te maken. Daarnaast ben ik auteur van 350 blogs en de boeken ‘En nu jij!’, ‘En nu echt!’, ‘En nu Agile?’, ‘En nu wij!’ en ‘En nu eerlijk!’. In mijn podcast ga ik op zoek naar echte verhalen van echte mensen. Ontdekken hoe het leven werkt.
Mensen kennen mij als scherp maar vertrouwd, theoretisch onderlegd maar praktisch en serieus met humor.

Wil je weten wat ik voor jou, jouw organisatie of je team kan betekenen? Lees snel verder of neem direct contact met me op via frank@ennuactie.nl of een berichtje via de contactpagina.

Ook voor je team

Individueel help ik je graag verder met mijn trainingen en mijn online coachprogramma. Je kunt me ook inzetten als trainer, teamcoach of spreker voor je team, organisatie of event (offline en online). Als teamcoach gebruik ik mijn ACTIE-aanpak om teams elke dag een beetje beter te laten worden.

 

Wat ik eerder deed

Teams en organisaties opgezet, geactiveerd, getransformeerd en geadviseerd vanuit lijn-, staf- en consultancyrollen. Mensen en teams gecoacht en ontwikkeld als teamleider, manager, teamcoach en trainer. Een volledig overzicht vind je op mijn LinkedIn-profiel.

Wat ik ook doe

Als ik niet aan het trainen, coachen, schrijven, spreken of podcasten ben, maak ik graag muziek. Dat doe ik nu met ‘Echte Mannen‘. Ook maak ik thuis op zolder muziek. Die vind je inmiddels op ieder streamingplatform zoals op Spotify.

Waarom ik?

Wat mij onderscheidt is mijn pragmatische en directe aanpak. Ik focus mij op concrete ontwikkeling en verandering. Elk dag een beetje beter. Ik weet grootse, ambitieuze plannen om te zetten naar werkelijke actie vandaag. Zodat er ook echt wat gebeurt. Dat doe ik door de motivatie van het team op te zoeken en met hen aan de slag te gaan. Hierbij zet ik mijn kennis van gedrag, leiderschap en cultuur in.

Referenties teamcoaching en workshops

Referenties coaching en training