In mijn boek ‘En nu jij!’ geef ik je een praktische leidraad om met jezelf aan de slag te gaan. Omdat ik je gun meer lol te hebben deel ik dit met je. Het boek is hier te bestellen als paperback of hier als ebook. Of in je eigen favoriete webwinkel (bol.com, managementboek, etc). Of bestel ‘m in mijn shop, dan krijg je van mij een gesigneerd exemplaar thuisgestuurd.

Je hebt het al vaker gehoord: je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen succes. Voor je geluk zelfs. Je wil stappen zetten, maar weet niet precies waar je moet beginnen. Je wil verder, maar weet niet waarnaartoe. Het is tijd je leven niet meer aan het toeval over te laten. Het is tijd de regie te pakken. Het is tijd voor jou! Tijd om aan de slag te gaan. Op zoek te gaan naar wat je echt leuk vindt. Je talent inzetten. In je kracht zitten. Energie krijgen terwijl je vooruit gaat.
Dit boek is geen pleidooi voor het zoeken naar een andere baan. Je bent zo mobiel als je zelf wil zijn. Wel voor het maken van keuzes over je carrière. Het bewust bezig zijn met je ontwikkeling. Dat kan zelfs inhouden dat je er bewust voor kiest er niet bewust mee bezig te zijn. Als je er maar voor zorgt dat je niet ontevreden bent over je loopbaan terwijl je er zelf iets aan had kunnen doen. En jij bent de enige die er wat aan kan doen, als je niet aan het toeval over gelaten wil zijn.
In acht stappen word je aan de hand genomen om aan de gang te gaan met het helder krijgen van je doelen. Het geeft je duwtjes in de rug om stappen te zetten. Stappen in een richting die je zelf bepaalt.

Hier vind je alle blogs die onderdeel zijn van ‘En nu jij!’

Op basis van mijn boeken geef ik trainingen, workshops en lezingen en werk ik als Patroon in verandering. Meer daarover lees je hier.

Groeten,

Frank