Beste Data doesn't exists,

Hieronder vind je jouw persoonlijke resultaten van de scan voor elk van de onderdelen van Persoonlijk Leiderschap. Hoe hoger je score, hoe groter het groeipotentieel. Je ontvangt de tekst ook als email.

En nu jij! groeipotentieel

Dromen, doelen en doelstellingen

Voor jou is het duidelijk waar je heen wil als alles zou kunnen. Je ziet je dromen helder voor je. Je weet waar je staat en waar je heen wil. Voor jou is de toekomst duidelijk. Je werkt met heldere doelstellingen en zet mooie stappen.

Gedrag en overtuigingen

Jij weet hoe gedrag werkt en waar je remmingen vandaan komen. Je kunt je overtuigingen de werkelijkheid nog wel eens laten vertroebelen. Soms laat je dingen maar voor wat ze zijn.

Zichtbaarheid

Jij stapt op elke zeepkist die er staat om te vertellen over wie je bent. Je bent zelfbewust en weet je te profileren.

Omgaan met verandering

Soms twijfel je of je er voor moet gaan. Ook als je weet dat het de juiste keuze is.
Niets is jou te gek. Je staat bekend als lefgozer of durfal. Gaan we iets nieuws doen? Dan sta jij vooraan. Je hebt een nuchtere mindset. Je bent niet negatief ingesteld, maar ook niet per definitie positief.

Effectief veranderen

Vernieuwing, innovatie en creativiteit zijn woorden waar jij enthouasiast van wordt. Jij krijgt dingen voor elkaar. Je komt voor jezelf op en staat je mannetje of vrouwtje. Je kent jezelf, weet waar je goed in bent en waarin minder. Je zet stapjes, maakt fouten en leert ervan. Daardoor word je elke dag een beetje beter.

Tot slot

Bedankt voor het invullen van de scan. Lijkt het je zinvol om deze scan voor je team, afdeling of hele organisatie in te zetten? Stuur me dan een mail of vul het contactformulier in.

Impact programma

Je hebt ook vragen beantwoord over de impact die het online ontwikkelprogramma ‘En nu online!’ zou kunnen hebben op jouw ontwikkeling. Je scoort 78%.