En nu online! – Online ontwikkelprogramma

Wil jij ook:

✓ Ontdekken wat je nou echt wil?
✓ Weten wat je tegenhoudt om de stappen te zetten die jij wil zetten?
✓ Meer werkplezier en meer geluk?
✓ Meer inzicht krijgen in hoe je jezelf saboteert?
✓ Werkelijk in beweging komen?
✓ Je gedrag duurzaam veranderen?
✓ Effectiever je doelen bereiken?

Dan wil jij:

✓ Elke week een masterclass vol inspiratie en tips
✓ Elke week uitgedaagd worden met een challenge
✓ Oefenen met nieuw gedrag om zo dichter in de buurt te komen bij waar je wil zijn
✓ Leesopdrachten en bonusmateriaal
✓ Online coachingssessies (Premium)
✓ En dat allemaal in je eigen online leeromgeving


Focus, inspiratie en actie!

Iedere week een online masterclass, een weekchallenge en een leesopdracht.

In dit programma heb ik het beste gebundeld uit alle kennis en ervaring die ik heb opgebouwd in 100 workshops en trainingen, 300 blogs, (bijna) drie boeken en bijna 20 jaar werkervaring.


Het programma:

➢ 90 dagen focus op je ontwikkeling
➢ De content blijft tot een jaar na je start beschikbaar
➢ De boeken ‘En nu jij!‘ en ‘En nu echt! (twv € 42,50)

➢ 13 online masterclasses
➢ 13 leesopdrachten uit de boeken
➢ 13 weekchallenges
     Lees hier meer over de 13 modules

➢ Drie online 1-op-1 coachingssessies (Premium)
➢ De mogelijkheid om extra coachingssessies bij te boeken
➢ Een jaar lang 25% korting en voorrang om in te schrijven op mijn andere (online en offline) workshops en trainingen


Waarom 90 dagen?

Uit onderzoek is gebleken dat gedrag pas duurzaam verandert als je er 90 dagen aan werkt. Ook blijkt dat het erg lastig is stappen te zetten zonder hulp van buitenaf. We zijn er nu eenmaal erg goed in onszelf te saboteren. We hebben angsten en twijfels en worden continu verleid de makkelijke weg te kiezen.

Daarom dit programma. Ik geef je 13 weken lang alles wat ik heb en zet je aan om in actie te komen. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe masterclass en krijg je de nieuwe leesopdracht en weekchallenge.


Dit programma is voor jou als:

– Je wil weten wat je nou echt wil
– Je geen heldere keuzes maakt
– Je wel verder wil, maar niet verder komt
– Je wel droomt, maar niet beweegt
– Je je tegen laat houden door je angsten
– Je klaar bent met plannen maken, maar in actie wil komen
– Je je gedrag wil veranderen
– Je echt met jezelf aan de slag wil


Dit programma is niks voor jou als:

✘ Je denkt dat ik jou alle antwoorden ga geven
✘ Je alleen tooltjes zoekt
✘ Je denkt dat ik magische krachten bezit
✘ Je geen verantwoordelijkheid wil nemen
✘ Je geen zin hebt om werkelijk aan de slag te gaan
✘ Je eigenlijk niet verder wil komen


Schrijf je in!

Je kunt iedere week starten. Met niet goed geld terug-garantie. Zonder uitleg, zonder vragen.

Meer weten? Stuur me een mailtje, een appje via de Whatsapp-pop-up rechtsonderin het scherm, of lees de FAQ onderaan de pagina. Maar denk niet te lang na, want de stemmetjes in je hoofd doen nu al hun best om je te weerhouden van het zetten van de juiste stap.


Wat anderen zeggen

“De afgelopen maanden heb ik met veel plezier de 13-weken online training/masterclasses En nu Online! gevolgd bij Frank. Door de korte lijntjes die ik met Frank als coach had was het contact optimaal en kreeg ik ook gelijk fijne feedback op de momenten dat ik het nodig had. Dankzij Frank en zijn training heb ik op persoonlijk én professioneel gebied mooie stappen gemaakt. Ik beveel Frank dan ook als coach zeker aan als je iemand zoekt die jou met zijn training in kan laten zien hoe je, door jezelf een eerlijke spiegel voor te houden, mooie stappen kan maken.”
– Brenda

“Frank zet je tot denken aan, stimuleert je om uit je comfortzone te stappen, geeft talloze relevante voorbeelden en leert je, met de juiste kritische vragen, nog beter naar jezelf te laten kijken en te achterhalen waar je echt blij van wordt, energie van krijgt en erachter te komen waar je goed in bent.”
– Wendy

“Ik heb een training bij Frank gevolgd. Met humor, kennis van zaken en een scherp luisterend oor wist hij mijzelf en de rest van de groep mee te nemen in de zoektocht naar geluk. Naar mijn overtuiging heeft hij met deze (door hemzelf ontwikkelde) training een deel van de groep daadwerkelijk op een andere levenskoers gestuurd. De koers die ze ‘eigenlijk’ al wilden volgen, maar werden tegengehouden door belemmerende overtuigingen. Tijdens de training wist Frank deze vakkundig en oprecht tot de juiste proporties terug te brengen waardoor men ter plekke de eerste stap durfde te zetten. Kortom, ik beveel Frank zijn training van harte aan.”
– Arno

“Frank bruist van de energie en ideeën. Hij is uitermate gedreven om mensen te coachen en een spiegel voor te houden en messcherp door te vragen tot de roze wolk in zicht is. Om daarna te inspireren die wolk te laten oplossen in stralend weer met een routekaart daar naartoe. Belezen met veel kennis over persoonlijke ontwikkeling, drijfveren en succes met passie. Durven, dromen, doen Bij Oeben.”
– Emile

“Frank geeft training met plezier, op een hele eigen wijze en vanuit eigen ervaringen en overtuiging. Dat maakt het heel verfrissend. Er zijn maar weinig trainingen waarbij bij mij meerdere lessen blijven hangen, waaraan ik regelmatig terugdenk en waardoor ik ook wezenlijk andere dingen ga doen. Frank geeft dit soort trainingen. Bedankt Frank!”
– Linda


FAQ!

Q: Hoeveel tijd kost het programma?

A: Het programma kost je ongeveer een à twee uur per week.

Q: Op welke dag moet ik de opdrachten doen?

A: Je bepaalt zelf wanneer in de week je tijd vrij maakt om aan de slag te gaan. De nieuwe content wordt op zondag vrijgegeven.
De coachingssessies spreken we samen af. De community meetings zullen op verschillende tijdstippen plaatsvinden, juist zodat het altijd wel voor iemand uit komt.

Q: Moet ik alle opdrachten doen?

A: Natuurlijk zal de ene opdracht je meer aanspreken dan de andere. Tegelijkertijd is het de vraag welk stemmetje in je hoofd dat zegt. Juist als het een beetje schuurt, bereik je het meest.

Q: Moet ik beide boeken lezen?

A: Elke week krijg je een leesopdracht van een of enkele hoofdstukken uit de boeken. Je leest beide boeken dus in 90 dagen uit. Dat is nog geen vijf bladzijden per dag. Maar het is jouw programma. Het is jouw ontwikkeling. In de videolessen, de overige content en in de online sessies ga ik ook al veel met je delen. De keuze is aan jou wat je er uit haalt.

Q: Moet ik de opdrachten ook werkelijk in die week doen?

A: Ik hou sowieso niet van moeten. Nogmaals: het gaat erom dat jij er zoveel mogelijk uit haalt en dat jij verder komt.
Elke zondag wordt de content beschikbaar gesteld. Alle content blijft tot een jaar na de start van het programma beschikbaar, dus je kunt alles terugkijken of de opdrachten op een ander moment doen. Ik heb natuurlijk nagedacht over de opbouw van het programma. Maar het is geen probleem om ergens wat te schuiven.

Q: Ik heb de boeken al. Krijg ik nu korting?

A: Natuurlijk. Of je geeft de boeken weg aan iemand die dat goed kan gebruiken. Vermeld het in de opmerkingen, dan gaan we wat regelen.

Q: Van wie zijn die fantastische testimonials?

A: Die zijn van deelnemers van eerdere trainingen en heb ik geknipt uit aanbevelingen die (onderaan) op mijn LinkedIn-profiel staan.

Q: Ik ben ondernemer, zijn de prijzen in- of exclusief BTW?

A: Op dit moment maak ik gebruik van de OVOB, de ondernemersvrijstelling omzetbelasting. Er zit dus geen BTW in de prijs. De kosten van het programma mag je natuurlijk gewoon als kosten aftrekken.

Q: Wie is Frank Oeben?

A: Hoi! Ik ben Frank, geboren in 1979, vader van twee kinderen en enthousiast muzikant. Ik vind persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en organisatieontwikkeling fascinerend en heb daar mijn beroep van mogen maken. Ik ben trainer, coach, spreker, schrijver, consultant en manager, maar vat dat graag samen onder de noemer ‘Patroon in teamontwikkeling en persoonlijk leiderschap’. Hier lees je wat ik daar mee bedoel. Meer over mij lees je hier.