Als trainer schud ik wakker. Trek ik mensen uit hun comfortabele positie en wijs ik ze op hun verantwoordelijkheid zelf meer uit hun leven en hun werk te halen.

Regie nemen en lol hebben

Na het volgen van mijn trainingen, workshops, webinars of programma’s zijn de deelnemers beter in staat regie te nemen en meer lol te hebben. De deelnemers komen er achter dat de meeste drempels in hun eigen hoofd zitten en krijgen zowel theorie als praktische handvatten om verdere stappen te zetten, maar ook om juist stil te staan.

Blokkades doorbreken

Hierdoor ervaren zij dat het eigenlijk heel makkelijk is. Je hoeft het alleen maar te doen. En door het te doen wordt de drempel om het nog eens te doen veel lager. Door blokkades te doorbreken en de juiste instelling te hebben liggen succes en geluk in het verschiet.

Concrete actie

Concrete, energieke en inspirerende sessies waarin de actie centraal staat. Van PowerPoint is nog nooit iemand in beweging gekomen. Ik prikkel, ik daag uit en ik activeer. Laagdrempelig, met een dosis humor. Van een half uur tot meerdere dagen of een heel programma, offline of online, het kan allemaal. Van groepen van vier personen, 50 personen, 100 of 150. En meer als het mag! Het eindigt altijd met een concrete stap.