Over wat er gebeurt Bij Oeben: Newsflash – Ik heb iets voor je!

En nu online
Beste lezer,

Jezelf de juiste kant op ontwikkelen gaat niet vanzelf. Je gedrag veranderen al helemaal niet.
Daarom heb ik een online programma ontwikkeld waarin ik alles met je deel wat ik weet over persoonlijk leiderschap, gedrag, geluk en effectiviteit.

Een programma voor jou of voor je medewerkers. Effectiever je doelen bereiken met meer inzicht in je gedrag. Je remmingen doorbreken en werkelijk in beweging komen.

In de video vertel ik je er meer over.
In dit programma heb ik het beste gebundeld uit alle kennis en ervaring die ik heb opgebouwd in 100 workshops en trainingen, 300 blogs, twee boeken en bijna 20 jaar werkervaring. Download hier de flyer in pdf.
Hier vind je meer informatie. Maar let op, want omdat jij deze update ontvangt, kan je profiteren van een korting en betaal je voor deze eerste groep niet de gebruikelijke € 495, maar slechts € 199! Vul daarvoor in het inschrijfformulier de kortingscode ‘EARLYBIRD’ in. Of klik hier en schrijf je direct in!
KORTINGSCODE: ‘EARLYBIRD’
Waarom 90 dagen?Uit onderzoek is gebleken dat gedrag pas duurzaam verandert als je er 90 dagen aan werkt. Ook blijkt dat het erg lastig is stappen te zetten zonder hulp van buitenaf. We zijn er nu eenmaal erg goed in onszelf te saboteren. We hebben angsten en twijfels en worden continu verleid de makkelijke weg te kiezen.Daarom dit programma. Ik geef je 13 weken lang alles wat ik heb en zet je aan om in actie te komen. Elke zondagochtend zet ik een nieuwe videoles live en krijg je de nieuwe leesopdracht en weekchallenge. Klik hier om meer te lezen over de 13 modules.Je gaat aan de slag met een groep mensen die ook aan de slag wil. Je helpt elkaar. En kunt elkaar blijven helpen en putten uit de content die ik met je heb gedeeld, tot een jaar lang.

De eerste groep start 17 mei

De eerste groep van 10 deelnemers start zondag 17 mei! Dit programma eindigt zaterdag 15 augustus, waarna de content en de community nog een jaar beschikbaar blijven.Prijs: € 495,- (of maak gebruik van je kortingscode)Meer weten? Stuur me een mailtje, of lees de FAQ onderaan de pagina. Maar denk niet te lang na, want de stemmetjes in je hoofd doen nu al hun best om je te weerhouden van het zetten van de juiste stap. En voor je het weet is deze eerste groep vol!
Ja, ik wil meer weten over het online programma!

Natuurlijk ook incompany mogelijk!

Dit programma, of een variant er van is natuurlijk ook incompany mogelijk. Met een team, afdeling of groep medewerkers vanuit de eigen organisatie. Gebruik makend van eigen middelen, etc. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.
Neem contact met mij op

Goed gekleed op de thuiswerkplek (men only…)!

En als ik dan toch met korting aan het strooien ben…

Een voorbeeld dat ik in trainingen gebruik van iemand die tegen alle stroming in zijn doelen nastreeft, is mijn broertje Thomas. Nadat hij drie jaar geleden zijn eigen Oeben’s Mercantile opende op het Oudkerkhof in Utrecht, voegde hij daar afgelopen herfst Magasin Dstrezzed Utrecht aan toe. Nota bene pal naast Oeben’s!
Om er ook op je thuiswerkplek lekker bij te zitten, of juist in je nieuwe korte broek op je buitenwerkplek te kunnen werken biedt hij jou een mooie korting aan.

Vul de code BROTHERHOODUTRECHT25 in tijdens het afrekenproces en ontvang 25% korting op je aankoop, deze code is alleen geldig op de nieuwste Dstrezzed Spring Summer ’20 collectie. De code is geldig tot en met 15 mei.

Of maak een personal shopping afspraak in Magasin Dstrezzed Utrecht. Alleen in de winkel je nieuwe zomeroutfit uitzoeken. Tijdens een personal shopping afspraak kan de kortingscode niet worden verzilverd. 
Bel naar 06-520 352 93, of stuur een e-mail naar utrecht@dstrezzed.com.
Ja, ik wil shoppen met 25% korting!

Leuk dat je er bij bent!

Tof dat je geabonneerd bent en blijft op deze update. Natuurlijk kan je op ieder moment onderaan de mail op uitschrijven drukken, dan schrijf je je per direct uit. Nog leuker is het natuurlijk als je deze mail doorstuurt en anderen vraagt ook te in te schrijven. En mocht je dit lezen via een link vanaf mijn socials schrijf je dan snel in, zodat je volgende maand de nieuwe update direct in je mailbox krijgt!

Wat al langer kon is je inschrijven voor mijn blogalert, zodat je bij iedere nieuwe blogpost die ik schrijf direct een mail krijgt.

Tot de volgende!

Groeten,

Frank

Lees de vorige update

En nu jij!

Als je nog niet uitgelezen bent, er staan nog 350 blogs voor je klaar. En bijna 100 podcasts. Of bestel een van mijn boeken.
Wil je een mailtje krijgen als er een nieuwe blog of podcast online staat en mijn boek ‘En nu jij!’ als ebook ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn update.
Maar van lezen en luisteren alleen kom je niet vooruit. Wil je echt aan de slag? Start dan vandaag nog met mijn coachingsprogramma of schrijf je in voor een training.