Over wat er gebeurt Bij Oeben: update mei 2020

EnnuAgileomslag

Beste lezer,

Het is mei. De maand dat ik een nieuwe start maak. Vreemd om dat in deze tijd te doen. Die start ziet er dan ook wat anders uit dan ik had gepland.
Vorige week heb ik mijn online ontwikkelprogramma gelanceerd, daar kreeg je al een newsflash over. Daarnaast komt mijn derde boek eraan. En wist je al dat ik blogs ook inspreek als podcast? Maar eerst blik ik terug op de afgelopen maand.

In mijn vorige (en eerste) update vertelde ik je over mijn nieuwe verhaal en mijn nieuwe online activiteiten. Bedankt voor jullie enthousiaste reacties, het doorsturen en natuurlijk het inschrijven op de webinars.

Ik zou het enorm waarderen als jullie de newsflash, de link naar het programma of een van mijn social posts zouden delen in jullie netwerk. Daarmee helpen jullie mij om mijn onderneming op te bouwen. En zoals je begrijpt, die hulp kan ik wel gebruiken de komende tijd.
Bedankt!

Verbouwen, opbouwen en afbouwen

De maand april stond grotendeels in het teken van meester spelen op de thuisbasisschool Bij Oeben. Daarnaast heb ik Bij Oeben in de achtertuin nu een overdekte pergola, een buitenhaard en heb ik een tuinbank in elkaar gezet. Maar er was ook ander werk. Een mix van opbouw en afbouw. Het was vreemd om afscheid te nemen van mijn oude team via een scherm. Ondanks dat we verbonden blijven, want ik ben officieel gekroond tot ‘Associate partner’ van WIN.
Je ziet vast wel eens updates van me voorbij komen op LinkedIn of Instagram waarin ik deel waar ik mee bezig ben. De afgelopen weken heb ik een aantal hele toffe interactieve webinars gegeven. Want niet alleen mijn achtertuin is verbouwd, een van de zolderkamers Bij Oeben is nu een volledig ingerichte studio vol apparatuur. Vanuit deze studio heb ik verschillende groepen deelnemers inzicht gegeven in hun doelen, hun gedrag, hun geluk en hun effectiviteit. Ook gaf ik een blogworkshop aan een groep WINners, waarvan de afgelopen en komende weken de resultaten online te lezen zijn.
Wil je voor jouw team ook een online workshop inplannen op het gebied van doelstellingen, effectief gedrag of samenwerking? Stuur me een mail en ik neem contact met je op. Op Maakwerkenleuker.nl vind je meer over mijn werk als trainer. Ook vind je daar informatie over de formats die ik heb ontwikkeld.

Start op 17 mei met ‘En nu online!’

Je las het al in de newsflash. Ik heb een online programma ontwikkeld waarin ik alles met je deel wat ik weet over persoonlijk leiderschap, gedrag, geluk en effectiviteit.
Ik maakte een video waarin ik meer uitleg over het programma.
Hier vind je meer informatie. Maar let op, want voor deze eerste groep kan je profiteren van een korting en betaal je voor deze eerste groep niet de gebruikelijke € 495, maar slechts € 199!
Gisteren gaf ik een webinar via Facebook Live waarin ik een uitleg heb gegeven over het programma. Hier kijk je het terug. Maandagavond doe ik dat nog een keer, via YouTube Live. Je kunt meedoen via mijn kanaal. Abonneer op het kanaal en kijk mee. Ook heb je dan de mogelijkheid live vragen te stellen.

Binnenkort verkrijgbaar: ‘En nu Agile!’

In mijn derde boek ‘En nu Agile!’ ga ik het met je hebben over de gevolgen die Agile heeft voor jou, je team en je organisatie. De kansen die er liggen om er een feestje van te maken. Over de noodzaak van aanpassen. Op Ennuagile.nl vind je alvast een aantal blogs die je terug zal gaan vinden in het boek.
Voor mij is Agile een mindset. Een manier van denken. Een die ruimte geeft voor eigen verantwoordelijkheid en regie. Voor werkelijk samenwerken en mooie dingen realiseren.
Ik maak de vertaling van mijn eerdere twee boeken naar de organisatiecontext. En hoe je het ook wendt of keert, die organisatie is op een bepaalde manier ook bezig met Agile. Lang niet altijd letterlijk, bijna nooit volledig. Maar het is toch echt zo: de hele wereld is Agile. En als je daarin relevant wil blijven, kan je maar beter meedoen.

Het boek is binnenkort overal online verkrijgbaar voor € 25, maar je kunt het alvast vooruitbestellen. Stuur me een mailtje, dan krijg je van mij persoonlijk een gesigneerd exemplaar uit de eerste serie thuis opgestuurd.

En nu… de podcast!

Je kunt al meer dan 10 jaar mijn blogs lezen op bijoeben.nl. Maar wist je al dat ik er podcasts van maak? Op SpotifyApple Podcasts en SoundCloud kun je luisteren naar hoe ik de blogs aan je voorlees. Zoek ‘Bij Oeben’ waar je kunt abonneren, liken, subscriben, raten en reviewen. Ik zou het leuk vinden als je dat doet!

Goed gekleed op de thuiswerkplek (men only…)!

Nog even wat anders…
Een voorbeeld dat ik in trainingen gebruik van iemand die tegen alle stroming in zijn doelen nastreeft, is mijn broertje Thomas. Nadat hij drie jaar geleden zijn eigen Oeben’s Mercantile opende op het Oudkerkhof in Utrecht, voegde hij daar afgelopen herfst Magasin Dstrezzed Utrecht aan toe. Nota bene pal naast Oeben’s!
Om er ook op je thuiswerkplek lekker bij te zitten, of juist in je nieuwe korte broek op je buitenwerkplek te kunnen werken biedt hij jou een mooie korting aan.

Ga naar de webshop van Dstrezzed, vul de code BROTHERHOODUTRECHT25 in tijdens het afrekenproces en ontvang 25% korting op je aankoop, deze code is alleen geldig op de nieuwste Dstrezzed Spring Summer ’20 collectie. De code is geldig tot en met 15 mei.

Of maak een personal shopping afspraak in Magasin Dstrezzed Utrecht. Alleen in de winkel je nieuwe zomeroutfit uitzoeken. Tijdens een personal shopping afspraak kan de kortingscode niet worden verzilverd. 
Bel naar 06-520 352 93, of stuur een e-mail naar utrecht@dstrezzed.com.

Leuk dat je er bij bent!

Tof dat je geabonneerd bent en blijft op deze update. Natuurlijk kan je op ieder moment onderaan de mail op uitschrijven drukken, dan schrijf je je per direct uit. Nog leuker is het natuurlijk als je deze mail doorstuurt en anderen vraagt ook te in te schrijven. En mocht je dit lezen via een link vanaf mijn socials schrijf je dan snel in, zodat je volgende maand de nieuwe update direct in je mailbox krijgt!

Wat al langer kon is je inschrijven voor mijn blogalert, zodat je bij iedere nieuwe blogpost die ik schrijf direct een mail krijgt.

Tot de volgende!

Groeten,

Frank

En nu jij!

Als je nog niet uitgelezen bent, er staan nog 350 blogs voor je klaar. En bijna 100 podcasts. Of bestel een van mijn boeken.
Wil je een mailtje krijgen als er een nieuwe blog of podcast online staat en mijn boek ‘En nu jij!’ als ebook ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn update.
Maar van lezen en luisteren alleen kom je niet vooruit. Wil je echt aan de slag? Start dan vandaag nog met mijn coachingsprogramma of schrijf je in voor een training.