En nu echt!

Wil je je team in beweging krijgen? Een kickstart geven aan een verandering? Energie aanboren en eigen verantwoordelijkheid aanzetten? Boek een workshop ‘En nu echt!’ en zet met je team een stap op weg naar het doel. Als er wat moet veranderen, moet er wat gebeuren. En nu actie!

Geen monologen, geen death by powerpoint, echte workshops. Aan het werk!

Workshops over persoonlijk leiderschap en gedragsverandering. Perspectieven en overtuigingen worden ter discussie gesteld, de intrinsieke motivatie wordt opgezocht, de verandering start al tijdens de workshop.

Vroor groepen van 6 tot 600 deelnemers.

Aanpak

Het begint altijd met de vraag waarom je zou willen veranderen. Als er geen goede reden is om te veranderen, ga je dat zeker nooit doen. Als je wil veranderen, waarom doe je dat dan niet? Hoe werkt gedrag en wat maakt dat je niet verder komt? In de derde stap zoomen we in op mogelijkheden om wel verder te komen. Hoe doorbreek je je patronen en overwin je je angsten? Zoals altijd sluiten we af met werkelijke actie. Wat kan je vandaag doen om morgen verder te zijn dan vandaag?

Lees hier verder over mijn trainingsaanpak.

Referenties

“Ik heb met mijn team een online workshop gedaan met Frank. Naast leuke en interessante theorie was de afwisseling geslaagd: met elkaar in gesprek komen, kleine stapjes afspreken en het hoogtepunt: bel nu met iemand om zo’n kleine afspraak te maken. Wat een energie! Online maakt het mogelijk om toch met het hele team bij elkaar te zijn, ook als is het niet fysiek.”
– Saskia Moos-Abbink

“Frank heeft voor onze businessunit een workshop gegeven over agile werken en persoonlijk leiderschap. Wij waren enthousiast over hoe hij de nadruk legt op de persoonlijke ruimte die medewerkers kunnen creëren om hun eigen doelen waar te maken. Dat was een aangename interpretatie van agile werken ten opzichte van de focus die er meestal op de meer technische aspecten is. Door het publiek actief aan het werk te zetten met kleine opdrachten tussendoor, weet ik zeker dat het bij iedereen impact had. ”
– Erleyne Brookman

“Frank heeft een frisse kijk op organisaties en mensen met bijbehorende ontstane patronen en wellicht blinde vlekken. Vervolgens kan hij op een respectvolle manier en met humor zaken aan de orde stellen. Dat brengt beweging in de mens en de organisatie. Hij staat stevig. Voor groepen en ook online ;-). Teamsessies faciliteren en trainingen (maatwerk) geven doet hij goed!”
– Yara Beerling

Lees meer referenties op de ‘Over mij’-pagina.