Als trainer schud ik wakker. Trek ik mensen uit hun comfortabele positie en wijs ik ze op hun verantwoordelijkheid zelf meer uit hun leven en hun werk te halen.

Regie nemen en lol hebben

Na het volgen van mijn trainingen, workshops, webinars of programma’s zijn de deelnemers beter in staat regie te nemen en meer lol te hebben. De deelnemers komen er achter dat de meeste drempels in hun eigen hoofd zitten en krijgen zowel theorie als praktische handvatten om verdere stappen te zetten, maar ook om juist stil te staan.

Blokkades doorbreken

Hierdoor ervaren zij dat het eigenlijk heel makkelijk is. Je hoeft het alleen maar te doen. En door het te doen wordt de drempel om het nog eens te doen veel lager. Door blokkades te doorbreken en de juiste instelling te hebben liggen succes en geluk in het verschiet.

Concrete actie

Concrete, energieke en inspirerende sessies waarin de actie centraal staat. Van PowerPoint is nog nooit iemand in beweging gekomen. Ik prikkel, ik daag uit en ik activeer. Laagdrempelig, met een dosis humor. Van een half uur tot meerdere dagen of een heel programma, offline of online, het kan allemaal. Van groepen van vier personen, 50 personen, 100 of 150. En meer als het mag! Het eindigt altijd met een concrete stap. In mijn agenda zie je waar ik allemaal mee bezig ben.

Aanpak

Ook in een online programma!

Uit alle kennis en ervaring die ik heb opgebouwd in 100 workshops en trainingen, 300 blogs, (bijna) drie boeken en bijna 20 jaar werkervaring heb ik het beste gebundeld in een online programma.

Een programma voor jou of voor je medewerkers. Effectiever je doelen bereiken met meer inzicht in je gedrag. Je remmingen doorbreken en werkelijk in beweging komen.

Ook voor jouw team!

Neem contact met me op voor het organiseren van een training, workshop of webinar. Ook ben ik in te zetten als spreker of dagvoorzitter en werk ik als consultant. Bekijk hier de formats, kijk eens in mijn agenda of lees verder over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen om duurzame verandering te bereiken door elke dag een beetje beter te worden.

In mijn CV lees je meer over mijn achtergrond en ervaring.

Eerdere optredens

11 mei 2020: Webinar ‘En nu Online preview’ via YouTube Live en Instagram Live
7 mei 2020: Webinar ‘En nu Online preview’ via Facebook Live (hier terug te kijken)
3 maart 2020: Lunch & learnsessie ‘En nu jij!’ bij CCV in Arnhem
20 november 2019: Workshop ‘En nu wij!’ bij SO De Isselborgh in Doetinchem voor 25 docenten, als onderdeel van hun vitaliteitsprogramma ‘Samen Isselborgh Energiek’
15 november 2019: Inspiratiesessie ‘En nu jij!’ op een strategiedag van een ICT-dienstverlener (Verkadefabriek Den Bosch, 50 deelnemers)
28 februari 2019: Kennissessie ‘En nu echt! – Waarom niet en hoe dan wel?’ bij de Rabobank OBT Academy (Utrecht, 90 deelnemers)
23 april 2018: Workshop ‘(Werk)geluk en persoonlijk leiderschap‘ van Younglink (Groningen, 160 deelnemers)
2 september 2019: Workshop ‘En nu jij, maar echt!’ voor een Ronde Tafel Ondernemersgroep (Amersfoort, 11 deelnemers)
13 juni 2017: Spreker bij het vitaliteitsontbijt van Fitste Bedrijf van Den Haag (bekijk hier de aftermovie) (Den Haag, 20 deelnemers)
4 november 2019: Workshop ‘En nu jij!’ bij een bedrijf in de energiesector (Arnhem, 50 deelnemers)
27 maart 2018: Workshop ‘Change management: Zijn er verschillen tussen verandertrajecten bij organisaties en individuen?’ van YoungSVB en JongOrdina (Nieuwegein, 60 deelnemers)
Training ‘En nu jij!’
13 september 2018: BMD Academy veiligheid en gedrag (Nijmegen, 22 deelnemers)
13 juni 2017: Spreker op het Seminar van de Best Practice User Group Nederland in de Jaarbeurs, ronde 2, sessie 7 (Utrecht, 60 deelnemers)
11 september 2019: Workshop ‘En nu jij!’, onderdeel van serie van drie workshops bij een stichting in de zorg (Bergen op Zoom, 22 deelnemers)
21 mei 2019: Workshop ‘En nu echt! – Hoe krijg je ze mee?’ op het WIN event (Lage Vuursche, 25 deelnemers)
25 maart 2019: Kennissessie ‘En nu echt! – Waarom niet en hoe dan wel?’ bij de Rabobank OBT Academy (Utrecht, wegens succes op herhaling, 35 deelnemers)
3 december 2017: Masterclass Werkplezier voor het MT van een detacheerder van technisch specialisten (onderdeel van een MD-programma, Utrecht, 10 deelnemers)
21 maart 2017: Open training ‘En nu jij!’ (Hilversum, 6 deelnemers)
13 juni 2017: Spreker bij het vitaliteitsontbijt van Fitste Bedrijf van Den Haag (bekijk hier de aftermovie, Den Haag, 20 deelnemers)
29 augustus 2018: Kennissessie ‘Je kan niet zelf sturen als je niet weet welke kant je op wil’ (reprise), Best Practice User Group Nederland (Utrecht, 30 deelnemers)
13 juni 2017: Spreker op het Seminar van de Best Practice User Group Nederland in de Jaarbeurs, ronde 2, sessie 7 (Utrecht, 60 deelnemers)
6 juni 2018: Gastcollege over veiligheidsbewustzijn op de Avans Hogeschool (Den Bosch, 10 deelnemers)
1 oktober 2018: Gastcollege ‘It’s your turn! – Stand still and take a step forward‘ tijdens de Careers Week van de Rijksuniversiteit Groningen (impressie, 35 deelnemers)
27 september 2018: Boeklancering ‘En nu echt!’ (Utrecht, 20 deelnemers, lees hier meer)
4 september 2017: Workshop ‘En nu jij!’ voor Ronde Tafel (Amersfoort, 8 deelnemers)