Lees hier wat anderen over mij schreven. Deelnemers van trainingen en programma’s en opdrachtgevers van workshops en teamcoaching. Meer referenties lees je op de ‘Over mij’-pagina.

“Frank is erg prettig om mee samen te werken: geïnteresseerd, luisterend, maar ook confronterend als het moet. Hij heeft veel kennis van verschillende werkmethoden, en gaat pragmatisch te werk. Hij kijkt wat het best werkt voor jouw specifieke situatie en helpt om dat te realiseren. Frank kan zonder teveel weerstand op te roepen helpen om een groep mensen in beweging te krijgen.”
– Matthijs van de Peppel

“Eind 2022 heeft Frank een teamdag van cluster Projecten van de Gemeente Haarlemmermeer begeleid. De verwachtingen waren hoog, mede ingegeven door de positieve feedback die op zijn site staan. En natuurlijk hebben we hem daarop uitgedaagd :-). Voor Frank geen probleem, hij pakte de uitdaging met beide handen aan om in contact te komen met de groep. Al snel ontstonden er mooie en open gesprekken met en tussen collega’s. Knap hoe snel hij een sfeer kan scheppen die maakt dat collega’s zich openstellen voor het praten over werkdruk en werkgeluk. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag. Aan ons de taak om met elkaar hierover in gesprek te blijven. De basis is gelegd op deze dag.”
– Saskia Pasma

“Ik heb Frank leren kennen als iemand die snel het vertrouwen van mensen krijgt, flexibel meedenkt over wat een team en organisatie nodig heeft en vervolgens ook hands-on helpt om dat in te richten. Dank voor de samenwerking Frank!”
– Margo Brands

“Heden ten dage zie je ontzettend veel adviseurs, trainers en coaches die graag hun kennis en kunde willen inzetten om mensen te helpen en/of ondersteunen. De keuze is dus reuze… en met wie ga je dan in zee als je een keer in je leven de mogelijkheid wil aangrijpen om met een wildvreemde te gaan sparren met als doel je werkgeluk te vinden? Frank heb ik bijna 2 jaar geleden ook in het rijtje coaches zien staan… en de keuze was snel gemaakt. De rust, kalmte, zelfverzekerdheid en de open- en eerlijkheid van Frank spraken mij al heel snel reuze aan. Frank is ook iemand die niks afdwingt, hij zet toe tot beweging en wel op zijn eigen manier; KISS… keep it stupid simple… En het is gewoon heel relaxed en fijn praten met Frank. Ben blij dat ik toen de keuze voor Frank heb gemaakt, een super mooie netwerkrelatie.”
– René Chang

“Ik heb met mijn team een online workshop gedaan met Frank. Naast leuke en interessante theorie was de afwisseling geslaagd: met elkaar in gesprek komen, kleine stapjes afspreken en het hoogtepunt: bel nu met iemand om zo’n kleine afspraak te maken. Wat een energie! Online maakt het mogelijk om toch met het hele team bij elkaar te zijn, ook als is het niet fysiek.”
– Saskia Moos-Abbink

“De afgelopen maanden heb ik met veel plezier de 13-weken online training/masterclasses En nu Online! gevolgd bij Frank. Door de korte lijntjes die ik met Frank als coach had was het contact optimaal en kreeg ik ook gelijk fijne feedback op de momenten dat ik het nodig had. Dankzij Frank en zijn training heb ik op persoonlijk én professioneel gebied mooie stappen gemaakt. Ik beveel Frank dan ook als coach zeker aan als je iemand zoekt die jou met zijn training in kan laten zien hoe je, door jezelf een eerlijke spiegel voor te houden, mooie stappen kan maken.”
– Brenda van der Holst

“Frank heeft voor onze businessunit een workshop gegeven over agile werken en persoonlijk leiderschap. Wij waren enthousiast over hoe hij de nadruk legt op de persoonlijke ruimte die medewerkers kunnen creëren om hun eigen doelen waar te maken. Dat was een aangename interpretatie van agile werken ten opzichte van de focus die er meestal op de meer technische aspecten is. Door het publiek actief aan het werk te zetten met kleine opdrachten tussendoor, weet ik zeker dat het bij iedereen impact had. ”
– Erleyne Brookman

“Frank geeft training met plezier, op een hele eigen wijze en vanuit eigen ervaringen en overtuiging. Dat maakt het heel verfrissend. Er zijn maar weinig trainingen waarbij bij mij meerdere lessen blijven hangen, waaraan ik regelmatig terugdenk en waardoor ik ook wezenlijk andere dingen ga doen. Frank geeft dit soort trainingen. Bedankt Frank!”
– Linda Mostert

“Frank heeft lef, een enorme drive en durft lastige keuzes te maken. Je kan hem goed in je team hebben vanwege zijn enthousiasme en zijn denken in mogelijkheden.
Frank houdt van het podium. Zijn trainingen en workshops zijn inspirerend en actiegericht waardoor deelnemers altijd direct met het geleerde aan de slag kunnen.”
– Arie van der Priem

“Frank zet je tot denken aan, stimuleert je om uit je comfortzone te stappen, geeft talloze relevante voorbeelden en leert je, met de juiste kritische vragen, nog beter naar jezelf te laten kijken en te achterhalen waar je echt blij van wordt, energie van krijgt en erachter te komen waar je goed in bent.”
– Wendy de Rooij

“Ik heb een training bij Frank gevolgd. Met humor, kennis van zaken en een scherp luisterend oor wist hij mijzelf en de rest van de groep mee te nemen in de zoektocht naar geluk. Naar mijn overtuiging heeft hij met deze (door hemzelf ontwikkelde) training een deel van de groep daadwerkelijk op een andere levenskoers gestuurd. De koers die ze ‘eigenlijk’ al wilden volgen, maar werden tegengehouden door belemmerende overtuigingen. Tijdens de training wist Frank deze vakkundig en oprecht tot de juiste proporties terug te brengen waardoor men ter plekke de eerste stap durfde te zetten. Kortom, ik beveel Frank zijn training van harte aan.”
– Arno Broere