Over een ongevraagd advies

Twee jaar geleden startte ik dit blog. Inmiddels heb ik over vele onderwerpen geschreven. In veel posts worden eerdere onderwerpen aangehaald. Vanuit mijn rol als fieldmanager, delivery manager en senior consultant spreek en spar ik veel met mensen over hun loopbaan, carrièreperspectief en het maken van keuzes daarin. Hierbij put ik veel uit mijn eigen gedachteordeningen, mijn blogs.

Tijd om deze eens in samenhangende context te zetten, zo vond ik zelf. Ondanks dat niemand er om gevraagd heeft, deel ik het toch graag. Of je het leest en er wat mee doet is aan jou.
Daarom deze pagina over persoonlijke ontwikkeling. Deze pagina is te gebruiken als een soort index. Een leeswijzer waarin ik de relevante blogs over dit thema samenbreng. Toegevoegd is de genoemde context, maar ook wat overkoepelende nieuwe informatie. En bijbehorende plaatjes.

Een en ander heb ik uiteengezet in een stappenplan. Dit plan wordt toegelicht door middel van de verschillende blogs. De tekst op deze pagina vormt telkens de introductie voor de onderliggende blogs. Voor het volledige verhaal en de hele boodschap zul je ook alle blogs moeten lezen.

Ik heb het plan meerdere keren zien werken, en ik hoop er meer mensen een plezier mee te doen. Misschien moet ik het nog eens allemaal achter elkaar plakken, inclusief alle onderliggende blogs, en een kaft er om heen doen. Dan heb ik een boek. Eerst maar eens de reactie peilen.

Klik hier om het te vinden.

Groeten,

Frank

Deze post (of een bewerking daarvan) is onderdeel van mijn boek ‘En nu jij!’, de uiteindelijke verschijningsvorm van het stappenplan. Klik hier voor meer info.

1 gedachte over “Over een ongevraagd advies

  1. Pingback: Over het vervullen van mijn missie – Bij Oeben

Reacties zijn gesloten.