Over wat er gebeurt Bij Oeben: Laat ik eens heel eerlijk zijn

Lees de update hier op Mailchimp, of schrijf je hier in zodat je ‘m de volgende keer direct in je mail krijgt.

Beste <<Voornaam>>,

Ik zal heel eerlijk zijn. Ik heb de afgelopen maand flink getwijfeld of ik je nog een nieuwsbrief zou sturen. Want zit je hier wel op te wachten? En wat wil ik er nou eigenlijk mee bereiken? 

10 jaar geleden ben ik een ontdekkingsreis begonnen. Waarom doen we zo raar? Waarom doe ik zo raar? Waarom doe ik niet gewoon wat ik wil? Wat houdt mij tegen om de stappen te zetten die ik wil zetten? Dat zijn de belangrijkste vragen die ik wil beantwoorden. Zodat ik jou kan helpen met mijn ervaring.
Gisteren heb ik daar spontaan, uit het niets een podcast over opgenomen en live gezet. Over waarom ik doe wat ik doe. Rauw, uncut en eerlijk verteld. Hij is nog niet heel veel beluisterd, maar ik heb er al zulke mooie reacties op gekregen! Hier ga ik dus mee verder. 
Ook wil ik mensen gaan interviewen over hoe zijn hun reis tot nu toe hebben beleefd. Waarom doen zij de dingen die zij doen en waar zijn zij tegenaan gelopen? Geen BN-ers of zo, maar gewoon mensen zoals jij en ik.
Omdat ik mijn kennis wil delen. Ik heb de afgelopen jaren van alles ontdekt en zoek zoveel mogelijk manieren om die inzichten met jou te delen, zodat jij er ook van kan profiteren. Niet dat ik een goeroe ben die alles weet, integendeel. Maar omdat ik een aantal dingen nu wel weet, en ik heb ontdekt en gezien dat het ook werkelijk werkt, gun ik jou dit ook. Ik zal blijven produceren. Blogs, boeken, podcasts en andere uitingen. Abonneer je op de kanalen waar je dit wil volgen en schrijf je uit op de kanalen waar je dat niet wil. Haal eruit wat je eruit wil halen en besteed je energie aan de juiste dingen. Dan ga ik daar ook mijn best voor doen.
Lijkt het jou tof om geïnterviewd te worden in mijn podcast en samen tot nieuwe inzichten te komen? Durf jij ook eerlijk te zijn over wat je wil en wat jou tegenhoudt? Reply dan op deze mail, dan plannen we een afspraak (op anderhalve meter, uiteraard).
En nu eerlijk!
Dat waren leuke webinars!
Wat een energie! Met bijna 40 deelnemers hebben we vorige week kennis gemaakt door kennis te maken tijden de boekpresentatie van ‘En nu Agile!’ Met stellingen en break-outs spraken we over wat Agile voor eenieder betekent. Want voor mij is Agile slechts een middel om samenwerken te faciliteren. 
Heb je het gemist? Je kijkt het webinar hier terug. De komende vijf weken gaan we met een afvaardiging onze inzichten omzetten in vijf blogs. Geef je op voor mijn blogalert om deze direct in je mailbox te ontvangen.

Ook gaf ik een tweede webinar voor JobOn.nl, omdat het de eerste keer zo goed bevallen was. Over het doorbreken van blokkades en het krijgen van grip op je gedrag, gebaseerd op de inzichten uit ‘En nu echt!
Laten we sparren over hoe een webinar over gedrag, samenwerking of persoonlijk leiderschap jouw team kan activeren!
En nu een webinar!
We mogen weer trainen!
In één dag dichter in de buurt komen bij waar je wil zijn. Geactiveerd worden om vanuit je motivatie verder te gaan richting je doelen. Op 10 september geef ik eindelijk weer de open training ‘En nu jij!’ Natuurlijk binnen alle RIVM-richtlijnen. Voor jou of je teamleden. Inspiratie en energie vanuit drijfveren en motivatie!Mensen doen soms rare dingen. Waarom doen we niet gewoon het juiste? Hoe werkt gedrag en hoe kan jij jouw gedrag veranderen? Daarover gaat de training ‘En nu echt!’ op 17 september. Geen stoffige theorie en complexe modellen, maar werkelijk aan de slag en ervaren hoe gemakkelijk het eigenlijk is om meer grip op je gedrag te krijgen.
En nu trainen!
Fris de zomer uit komen met een online training of programma!
Ga jij de komende weken of maanden genieten van zon, zee en strand? Van je eigen achtertuin of balkon? Of misschien eindelijk weer van het gezelschap van je collega’s op kantoor? Het wordt vast een zomer die anders wordt dan je had verwacht… Maar dat betekent niet dat het een verloren zomer wordt. Integendeel! Meer tijd om allerlei klusjes op te pakken. Misschien ga je Nederland wel eens van een andere kant zien!
Ook kan je aan de slag gaan met je eigen ontwikkeling en effectiviteit door enkele of alle modules te volgen van ‘En nu online!’, het online ontwikkelprogramma gebaseerd op de kennis en inzichten die ik de afgelopen 20 jaar heb verzameld. Je kunt iedere week starten met een van de programma’s van 3, 5 of 13 weken, zodat je geactiveerd en met frisse energie de zomer uit komt straks!
Ik heb voor alle programma’s een mooie aanbieding voor je in m’n shop.
En nu online!
Frank Oeben, aangenaam! Als patroon in teamactivatie en persoonlijk leiderschap activeer, inspireer en ontwikkel ik teams en mensen. Ik ontwikkel trainingen, workshops, webinars en programma’s. Na mijn interventies zijn de deelnemers geactiveerd en geïnspireerd en staan zij in de ontwikkelstand. Meer over mijn ervaring en achtergrond lees je op FrankOeben.nl.

En nu jij!

Als je nog niet uitgelezen bent, er staan nog 350 blogs voor je klaar. En bijna 100 podcasts. Of bestel een van mijn boeken.
Wil je een mailtje krijgen als er een nieuwe blog of podcast online staat en mijn boek ‘En nu jij!’ als ebook ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn update.
Maar van lezen en luisteren alleen kom je niet vooruit. Wil je echt aan de slag? Start dan vandaag nog met mijn coachingsprogramma of schrijf je in voor een training.