Wil jij:

✓ Ontdekken wat je nou echt wil?
✓ Weten wat je tegenhoudt om de stappen te zetten die jij wil zetten?
✓ Meer werkplezier en meer geluk?
✓ Werkelijk in beweging komen?
✓ Oefenen met nieuw gedrag om zo dichter in de buurt te komen bij waar je wil zijn?
✓ Je gedrag duurzaam veranderen?

Volg dan een van mijn trainingen, webinars of mijn online programma.

Als trainer schud ik wakker. Ik trek je uit je comfortabele positie en wijs je op je verantwoordelijkheid zelf meer uit je leven en je werk te halen.

Regie nemen en lol hebben

Na het volgen van mijn trainingen, workshops, webinars of programma’s ben je in staat regie te nemen en meer lol te hebben. Je komt er achter dat de meeste drempels in je eigen hoofd zitten en krijgt zowel theorie als praktische handvatten om verdere stappen te zetten, maar ook om juist stil te staan.

Blokkades doorbreken

Hierdoor ervaar je dat het eigenlijk heel makkelijk is. Je hoeft het alleen maar te doen. En door het te doen wordt de drempel om het nog eens te doen veel lager. Door blokkades te doorbreken en de juiste instelling te hebben liggen succes en geluk in het verschiet.

Concrete actie

Concrete, energieke en inspirerende sessies waarin de actie centraal staat. Van PowerPoint is nog nooit iemand in beweging gekomen. Ik prikkel, ik daag uit en ik activeer. Laagdrempelig, met een dosis humor. Van een half uur tot meerdere dagen of een heel programma, offline of online, het kan allemaal. Het eindigt altijd met een concrete stap. In mijn agenda zie je wat er gepland staat en waar je je voor kunt inschrijven.

Aanpak

Ook in een online programma!

Uit alle kennis en ervaring die ik heb opgebouwd in 100 workshops en trainingen, 300 blogs, (bijna) drie boeken en bijna 20 jaar werkervaring heb ik het beste gebundeld in mijn online programma.

Een programma waarmee je in 90 dagen je doelen bereikt met meer inzicht in je gedrag. Je doorbreekt je remmingen en komt werkelijk in beweging.