Over een hulpvraag

banner team k (1)

Ik zoek een hulpvraag. Wil je me helpen deze te vinden?
Ik zoek een team dat mijn hulp nodig heeft. Dat vastzit. Dat beter kan.

Bijna een jaar geleden begon ik bij WIN. Kort daarna lag ik in het ziekenhuis en een groot deel van 2019 heb ik besteed aan het revalideren. Ondertussen stond ik wel 29 keer op het podium. Daarnaast bouwde ik aan WIN en trainde ik me suf op Agile-vlak (SAFe, PSM, PSPO en Agile HR). En nu ben ik helemaal terug. Per 1 januari ben ik weer volledig beter gemeld en ready for action. Ik moet me nog steeds suf trainen, in de sportschool, maar ik wil ook buiten de sportschool aan het werk. Met 10 geplande optredens in 2020 is het begin er, maar dat is nog lang niet genoeg om mijn weken te vullen.

Ik zoek een opdracht van twee à drie dagen per week als teamcoach. Of noem het Agile coach, Scrummaster, Adviseur of Consultant. Daarnaast heb ik in mijn agenda nog ruimte voor trainingen en workshops.

Teamcoaching

Ik help organisaties duurzaam te veranderen door te bouwen aan een cultuur van samenwerking en vertrouwen, een cultuur van trots en betrokkenheid. Waar het niet gaat over alles helemaal anders doen, maar de dingen elke dag een beetje beter te doen. Daar kan een gemeenschappelijke taal met bijbehorende rituelen bij horen, zoals een Agile framework. Maar voor mij gaat het over werkelijk wendbaar zijn. Reageren op veranderingen. Veranderingen initiëren. Origineel zijn. Samenwerken in plaats van tegenwerken. Jezelf ontwikkelen. Individueel verder komen en daarmee samen verder komen. En niet even, maar duurzaam. De verandering verankerd in de organisatie. Of: veranderen verankerd in de organisatie.

Meer hierover lees je op elkedageenbeetjebeter.nl.

Trainingen en workshops

Daarnaast geef ik trainingen en workshops op het gebied van persoonlijk leiderschap, gedragsverandering en samenwerking. Als trainer schud ik wakker. Trek ik mensen uit hun comfortabele positie en wijs ik ze op hun verantwoordelijkheid zelf meer uit hun leven en hun werk te halen.

Na het volgen van mijn trainingen of workshops zijn de deelnemers beter in staat regie te nemen en meer lol te hebben. De deelnemers komen er achter dat de meeste drempels in hun eigen hoofd zitten en krijgen zowel theorie als praktische handvatten om verdere stappen te zetten, maar ook om juist stil te staan.

Hierdoor ervaren zij dat het eigenlijk heel makkelijk is. Je hoeft het alleen maar te doen. En door het te doen wordt de drempel om het nog eens te doen veel lager. Door blokkades te doorbreken en de juiste instelling te hebben liggen succes en geluk in het verschiet.

Meer hierover lees je op maakwerkenleuker.nl.

Mijn ervaring

Ruim vijftien jaar ervaring in het transformeren, adviseren, ontwikkelen en opzetten van teams en organisaties vanuit lijn-, staf- en consultancyrollen. Mensen en (management)teams ontwikkeld als trainer, coach, manager en teamleider.

Highlights:
– 29 keer op het podium in 2019 (check mijn agenda)
– teams begeleid naar meer samenwerking en vertrouwen
– als manager verantwoordelijk voor 50 medewerkers
– eigen business units opgestart
– commercieel verantwoordelijk voor 125 ingezette medewerkers en € 10mio jaaromzet

Wat mij onderscheidt is mijn pragmatische en directe aanpak. Ik focus mij op concrete verandering. Ik weet grootse, ambitieuze plannen om te zetten naar werkelijke actie vandaag. Zodat er ook echt wat gebeurt. Dat doe ik door de motivatie van het team op te zoeken en met hen aan de slag te gaan. Hierbij zet ik mijn kennis van gedrag, leiderschap en cultuur in, die ik heb gebundeld in blogs en boeken. Ook kan ik gebruik maken van de werkvormen die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld.

Meer over mij lees je op frankoeben.nl. Mijn CV vind je op frankoeben.nl/cv. Liever mijn volledige CV als pdf lezen? Klik hier.

Mijn hulpvraag

Help je me mee zoeken? De gouden tip (maar een goede zilveren ook) beloon ik met een van mijn boeken (naar keuze). Maar veel belangrijker: ik ben je ontzettend dankbaar als je me helpt.

Dank je wel voor het meekijken.

Groeten,

Frank

En nu jij!

Als je nog niet uitgelezen bent, er staan nog 350 blogs voor je klaar. En bijna 100 podcasts. Of bestel een van mijn boeken.
Wil je een mailtje krijgen als er een nieuwe blog of podcast online staat en mijn boek ‘En nu jij!’ als ebook ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn update.
Maar van lezen en luisteren alleen kom je niet vooruit. Wil je echt aan de slag? Start dan vandaag nog met mijn coachingsprogramma of schrijf je in voor een training.