Over wat er gebeurt Bij Oeben: Update April 2020

En nu online!

Lees de nieuwsbrief hier op mailchimp!
Beste lezer,

Wat een vreemde tijd. Quarantaine, thuisonderwijs, online meetings, anderhalve meter afstand… Chaos en rust wisselen elkaar af. Chaos omdat er allemaal dingen anders gaan dan voorheen. Rust omdat veel gewoon even niet kan en stil staat. 
Voor mij betekent het dat het overgrote deel van mijn werk (dat toch bestaat uit ‘dingen met mensen in een zaaltje’) tot stilstand is gekomen. Bovendien eindigt mijn inzet bij WIN per 1 mei (dat heeft niets met Corona te maken). Daarom drie onderwerpen in deze update:
1: Hoera! Ik heb een nieuwsbrief!
2. Schrijf je in voor een van mijn online workshops!
3. Een nieuw verhaal: Patroon in verandering
Hoera! Ik heb een nieuwsbrief!Het stond al jaren op mijn wensenlijst, maar ik had er nooit tijd voor. Oftewel: ik gaf er nooit prioriteit aan. Nu dan wel. Je leest mijn allereerste nieuwsbrief. Je ontvangt deze omdat je eerder van mij een training of workshop volgde, omdat wij hebben samengewerkt of omdat wij mogelijkheden hebben besproken dit eens in jouw organisatie te gaan doen. Ik zal vanaf nu, wanneer het relevant is, een update versturen. Natuurlijk kan je op ieder moment onderaan de mail op ‘unsubscribe from this list‘ drukken, dan schrijf je je per direct uit. Nog leuker is het natuurlijk als je deze mail doorstuurt en anderen vraagt ook te subscriben. En mocht je dit lezen via een link vanaf mijn socials kan je je natuurlijk ook inschrijven.

Wat al langer kon is je inschrijven voor mijn blogalert, zodat je bij iedere nieuwe blogpost die ik schrijf direct een mail krijgt.
Ja, ik schrijf me in voor de blogalert!
Schrijf je in voor een van mijn online workshops!Hoe kan ik tijdens deze intelligent lockdown toch waarde leveren en mensen in beweging krijgen? Als antwoord op die vraag bied ik deze maand een serie online workshops aan via WIN. Ook dat stond al langer op mijn to do-list. 
Vanuit mijn thuisstudio (voorheen bekend als mijn zolderkamer) gaf ik 8 april de eerste online training: een blogworkshop. Daarnaast geef ik in april een aantal (gratis!) online varianten van ‘En nu jij!‘ en ‘En nu echt!‘ In onderstaande video vertel ik je er meer over. Op de website van WIN vind je verdere informatie en kan je je inschrijven.
Ja, ik wil meer weten over deze online workshops!
Een nieuw verhaal: Patroon in veranderingIn deze chaotische rust heb ik mijn eigen boek eens ter hand genomen en heb ik mij uit laten dagen om tot een nieuw verhaal te komen. Een nieuw label dat mijn verhaal beter vertelt. Dat verder gaat dan de verhalen die ik vertel over trainingen en workshops op maakwerkenleuker.nl en mijn uitleg over hoe ik organisaties elke dag een beetje beter kan maken als teamcoach op elkedageenbeetjebeter.nl. Want dat zijn de oplossingen. Ik zocht een nieuwe paraplu. En die heb ik gevonden: Patroon in verandering. 
Het woord ‘patroon’ kent in de Van Dale drie betekenissen. 
Op DePatroon.nl leg ik aan de hand van deze drie betekenissen uit wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.
Ja, ik wil naar DePatroon.nl!
Blijf gezond en blijf jezelf ontwikkelen!Toegegeven, deze tagline heb ik gestolen van mijn ‘coach’. Maar het is wel de volgorde waarin we het moeten doen. Focus je vooral op de gezondheid van jezelf, je familie en vrienden. Zorg er daarnaast voor  dat je meehelpt aan het plat houden van de curve, zodat we zo snel mogelijk stappen kunnen gaan zetten in het afbreken van de lockdownmaatregelen.
Maar ‘gezond blijven’ betekent ook dat je fit en energiek bent. En nog abstracter: dat je een ‘fit’ hebt met dat wat er van je gevraagd wordt. Daarbij geldt ook dat je fitter en energieker bent als je jezelf ontwikkelt. Maak gebruik van de ruimte en mogelijkheden die deze tijd biedt. Er worden oneindig veel webinars, workshops en blogs gedeeld, je kunt gebruik maken van online coaching, et cetera. Haal eruit wat je eruit wilt halen, zodat we sterker dan ooit uit deze crisis komen.

Groeten,

Frank

Een bericht

  1. Pingback: Over wat er gebeurt Bij Oeben: Newsflash – Ik heb iets voor je! – Bij Oeben

Geen commentaar mogelijk.