Over wat er gebeurt Bij Oeben: Update Juni 2020

IMG_7037

Schrijf je in voor de update, dan krijg je deze voortaan per mail.

De kop is eraf! Mijn eerste maand als ondernemer is voorbij gevlogen en we zijn alweer bijna halverwege maand twee.

De drukpersen draaien, de webshops zijn gevuld. Mijn derde boek is uit: ‘En nu Agile!‘ Ergens tussen heel normaal en onrealistisch dat ik nu al drie boeken op mijn naam heb staan!

In dit derde boek neem ik je mee in mijn haat-/liefdeverhouding voor Agile. Op Ennuagile.nl lees je er meer over. Bestel je daar, dan krijg je van mij een gesigneerd exemplaar thuisgestuurd (of je bestelt bij bol.com of managementboek).

Op 30 juni vier ik de lancering van ‘En nu Agile!’ met een online boekpresentatie bij de BPUG. Ik zou het leuk vinden als je er bij bent! Inschrijven doe je hier.Wat ben ik trots op de eerste deelnemers aan het online programma. Ze hebben hun doelen scherp en gaan nu bezig met hun remmingen. Mooi om te zien hoe zij, op compleet verschillende wijze, zijn gestart en helemaal los komen.

Ik gaf een tof webinar voor TenneT en vanmorgen voor JobOn, over gedrag en remmingen, op basis van ‘En nu echt!‘. Zeker in deze Corona-tijd een relevant onderwerp. Super tof dat de interactie loskwam en dat ik achteraf positieve feedback kreeg. Het was te kort, dat wel. Maar dat betekent alleen maar dat de deelnemers geïnspireerd werden en geactiveerd zijn. En dat is precies mijn doel. Mensen in beweging brengen.

Mijn focus ligt al jaren op twee onderwerpen: teamontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Het was tijd die verhalen eens onder de loep te nemen. Dat vroeg om een splinternieuwe website waar je sneller de juiste informatie vindt en direct kunt inschrijven voor events en boeken kunt bestellen (check de shop). Ik ben benieuwd wat je er van vindt.

De komende dagen weer volle focus op nieuwe business. Er zitten verschillende mooie opties in de pijplijn en de agenda raakt langzaamaan gevuld. Er staan diverse webinars en trainingen gepland waar je aan mee kunt doen. 24 en 25 juni geef ik twee gratis webinars. Inschrijven doe je hier.

Als patroon in teamontwikkeling en persoonlijk leiderschap help ik je graag jouw team te activeren, te inspireren en te ontwikkelen. Mag ik met je zoomen over hoe ik jou of jouw team verder kan helpen? Reply op deze mail om een afspraak te maken!

Tot snel.

Groeten,

Frank

ikwilmijnteamontwikkelen.nl | ikwilmijzelfontwikkelen.nl | elkedageenbeetjebeter.nl

En nu jij!

Als je nog niet uitgelezen bent, er staan nog 350 blogs voor je klaar. En bijna 100 podcasts. Of bestel een van mijn boeken.
Wil je een mailtje krijgen als er een nieuwe blog of podcast online staat en mijn boek ‘En nu jij!’ als ebook ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn update.
Maar van lezen en luisteren alleen kom je niet vooruit. Wil je echt aan de slag? Start dan vandaag nog met mijn coachingsprogramma of schrijf je in voor een training.