Over vijf tips voor organisaties die ik haalde uit een eerlijk gesprek

“Mijn omgeving vraagt mij: waarom zijn we hier niet mee bezig? En denk ik: o ja, dat ging ik uit de weg…”

Voor de podcastserie “En nu eerlijk!” sprak ik Bob Hotho. Bob heeft de afgelopen jaren een grote switch gemaakt in zijn rol, zijn werkomgeving en zijn gedrag. Hij besloot het anders te gaan doen omdat hij er klaar mee was. Met hoe het ging, met hoe hij deed. En ontdekte dat zijn omgeving daar een belangrijke rol in speelt. Welke lessen kunnen organisaties leren van het verhaal van Bob? Ik haalde er vijf tips uit.

Lees verder bij P&O Partner.

Vijf tips voor organisaties die ik haalde uit een eerlijk gesprek

Of luister het gesprek op Spotify

(Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud kan ook, of kijk mee via YouTube). Kijk op ennueerlijk.nl voor alle kanalen.