Over de podcast van deze week

Ik heb geen nieuwe podcast voor je online gezet deze week.

Normaal gesproken krijg je (als je je daarvoor hebt ingeschreven) elke week een mail van me met een nieuwe podcast. Maar deze week niet. Want gasten die in quarantaine moesten, drukte op het werk, je kent het wel.
Maar goed, wat is er nou echt belangrijk in het leven?

Direct sloeg weer de twijfel toe. En allerlei stemmetjes in mijn hoofd die riepen dat ik dit echt niet kon maken naar mijn luisteraars toe. Maar hoezo, wat is er nou echt belangrijk in het leven?

De podcast gaat over beter worden in leven. Over eigen keuzes maken. Over hoe de dingen die gebeuren, toch wel gebeuren. Dus nu loopt het zoals het loopt.

Maar natuurlijk kunnen we dit omdraaien. Ik pak drie kansen.

Luister een van de eerdere 67 afleveringen

Want ondanks dat ik erg blij ben met het aantal mensen dat ik bereik, zijn er toch ook nog heel wat pareltjes die nog niet het bereik hebben gehad die ze verdienen. Deze week bied ik je daarom de kans om een (of binge een hele serie) van de 67 afleveringen die al online staan en je nog niet hebt beluisterd, te gaan luisteren. 
Beluister alle afleveringen op SpotifyApple PodcastsGoogle Podcast en SoundCloud of kijk mee op YouTube.

Veel luisterplezier!

Te gast bij Patrick Kicken

Daarnaast heb ik nog wat anders voor je. Want afgelopen week ging de aflevering van ‘Leven zonder stress’, de podcast van Patrick Kicken, live, waarin ik te gast was. We praatten over hoe je tegenslagen kunt omdraaien naar iets positiefs en over hoe het leven een reeks experimenten is. Over hoe de titel ‘leven zonder stress’ misschien wel mijn doel is. Een open en eerlijk gesprek op hoge snelheid. Een mooie ervaring om te gast te zijn in zo’n populaire podcast. Je luistert de aflevering hier op Spotify, hier op Apple Podcasts of in de andere bekende apps.
Eerder deelde hij het eerste uur van het gesprek al op YouTube.

Wat vind jij eigenlijk?

En nu ik je toch aan de lijn heb, en niet vanuit een geautomatiseerde mail omdat er een nieuwe podcast online staat, zou ik je willen vragen me feedback te geven op de podcast, op de onderwerpen, de frequentie, en de gesprekken. En misschien heb je nog een leuke tip voor een podcastgast? Of zou je zelf eens plaats willen nemen op de blauwe stoel in mijn studio? Lijkt me leuk.

Waarschijnlijk volgende week gewoon weer een nieuwe aflevering. Of niet, dat kan ook. Want de wereld schijnt ook door te draaien als ik niet een nieuwe podcast publiceer.

Geniet van je dag!

Groeten,

Frank

En nu jij!

Als je nog niet uitgelezen bent, er staan nog 350 blogs voor je klaar. En bijna 100 podcasts. Of bestel een van mijn boeken.
Wil je een mailtje krijgen als er een nieuwe blog of podcast online staat en mijn boek ‘En nu jij!’ als ebook ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn update.
Maar van lezen en luisteren alleen kom je niet vooruit. Wil je echt aan de slag? Start dan vandaag nog met mijn coachingsprogramma of schrijf je in voor een training.