Over jezelf laten vallen (single release)

Vorige week heb ik mijn nieuwe boek gepubliceerd. In dit boek neem ik je mee op reis langs de ervaringen van de afgelopen vier jaar en de inzichten uit mijn blogs, podcasts en liedjes. En hoe ik deze toepas.
Een boek over eerlijk zijn naar jezelf, over jezelf accepteren. Daardoor durf je keuzes te maken die bij je passen, waar je gelukkiger van wordt. Met mezelf als lijdend voorwerp. Een open en eerlijke kijk op stormachtige gebeurtenissen in een periode waarin alles in mijn leven veranderde. En toen veranderde ik.

Op 5 april 2019 lag ik na een heftig bootongeluk ineens op de intensive care in Antwerpen. Dat ongeluk viel samen met mijn scheiding. Even daarna verloor ik mijn baan en startte de pandemie. Vandaag, op 5 april 2023, release ik het volgende deel van de soundtrack onder dat boek.

Het boek is ‘De ultieme gids op zoek naar het antwoord*’. Met als *disclaimer dat het antwoord niet is inbegrepen. Dit liedje is ook niet het antwoord. Wel snap ik beter hoe het leven werkt. Ik word steeds beter in het leven van het leven. In mijn vorige single (Luister naar de stilte) heb ik het over stilstaan en luisteren. ‘Laat je maar vallen’ had ook ‘Tussen de regels’ kunnen heten. Ik ga niet uitleggen waar het over gaat. Ik kan niet eens echt uitleggen waar het over gaat. Luister maar gewoon.

Klik op de button of hier om te luisteren via Spotify of check je eigen muziekapp.

Laat je maar vallen

Wie ben jij?
Wie zijn wij?
Blijf jij bij mij?
Ben ik wel vrij?
Wat je zei
De tijd gaat steeds sneller voorbij

Ga nou maar leren en spelen door de dag en nacht
Want het gaat toch anders dan je had verwacht
Laat je vallen en zweef boven de wolken van tijd
En heb geen spijt

Ziekenhuis
Heel veel ruis
Een leeg huis
Maar toen gingen wij samen uit
Ik vond mezelf
En werd van ons tweeën de helft

En nu zie ik alles goed
En ik weet nu wat te doen 
Hoe ‘k het leven leven moet

Ik blijf steeds leren en spelen door de dag en nacht
Want het gaat toch anders dan ik had verwacht
Ik laat me vallen en zweef boven de wolken van tijd
Ik heb geen spijt

Blijf maar leren en spelen door de dag en nacht
Want het gaat altijd anders dan je had verwacht
Laat je vallen en zweef boven de wolken van tijd

Ga nou maar leren en spelen door de dag en nacht
Want het gaat altijd anders dan je had verwacht
Laat je maar vallen en zweef boven de wolken van tijd
En heb geen spijt

(C) Bij Oeben Recordings 2023

Tekst: Frank Oeben
Muziek: Frank Oeben
Zang: Frank Oeben
Backing vocals: Frank Oeben
Piano: Frank Oeben
Elektrische gitaar: Frank Oeben
Basgitaar: Frank Oeben
Drums: Frank Oeben
Productie en mixage: Frank Oeben

En nu jij!

Als je nog niet uitgelezen bent, er staan nog 350 blogs voor je klaar. En bijna 100 podcasts. Of bestel een van mijn boeken.
Wil je een mailtje krijgen als er een nieuwe blog of podcast online staat en mijn boek ‘En nu jij!’ als ebook ontvangen? Schrijf je dan in voor mijn update.
Maar van lezen en luisteren alleen kom je niet vooruit. Wil je echt aan de slag? Start dan vandaag nog met mijn coachingsprogramma of schrijf je in voor een training.